Libnet.ro
UNICEF

21:45

Plangere impotriva lui Trump, dupa dispersarea unor manifestanti, in fata Casei Albe

România Liberă România Liberă,
Plangere impotriva lui Trump, dupa dispersarea unor manifestanti, in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestan. continuă pe România Liberă

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe.

Plangere impotriva lui Trump dupa dispersarea unor manifestanti in fata Casei Albe

O plangere a fost depusa impotriva lui Donald Trump in urma unei dispersari, luni, a unor manifestanti, cu scopul de a-i permite presedintelui Statelor Unite sa pozeze cu o Biblie in fata unei biserici situate in apropierea Casei Albe, a anuntat puternica organizatie de aparare a drepturilor civice ACLU, relateaza AFP.

VIDEO Arhiepsicopul Washingtonului a criticat Altarul Sfantul Ioan Paul al II-lea pentru ca a permis vizita lui Trump, dupa ce protestatarii au fost dispersati cu gaze lacrimogene

Arhiepiscopul Washingtonului Wilton Gregory a criticat Altarul Sfantul Ioan Paul al II-lea pentru ca a permis vizita presedintelui Donald Trump, dupa ce protestatarii din fata Casei Albe au fost dispersati cu gaze lacrimogene, scrie The Guardian.

Ancheta in SUA dupa dispersarea manifestantilor din Washington cu ajutorul unui elicopter medical

Secretarul american al Apararii Mark Esper a anuntat ieri deschiderea unei anchete in urma survolarii la joasa altitudine cu un elicopter medical a unui grup de manifestanti, luni seara, la Washington - o manevra de dipersare pe care autoritatile locale o considera periculoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )