Libnet.ro
UNICEF

22:15

Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Florin Iordache s-a ales cu plangere penala pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Parlamentul Romaniei. Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie a depus o reclamatie la Politie in acest sens. continuă pe B1

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata (VIDEO)

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

A fost depusa plangere la Politie impotriva lui Florin Iordache pentru gestul obscen facut in plenul Camerei Deputatilor

Asociatia Voci pentru Democratie a depus o plangere la Sectia 17 de Politie din cadrul DGPMB - Politia Sectorului 5 impotriva deputatului Florin Iordache, pentru gestul obscen facut im plenul Camerei.

Asociatia Voci pentru Democratie, plngere la politie mpotriva lui Florin Iordache dupa semnele obscene facute n Parlament

Asociatia Voci pentru Democratie anunta ca depune la Sectia 17 de Politie din Bucuresti o plangere impotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a aratat gesturi obscene in plenul Parlamentului Romaniei fata de participanti.

Plangere penala pentru cuplul Dragnea-Iordache

Miscarea civica Initiativa Romania a sesizat, ieri, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie privind existenta unui posibil conflict de interese penal in cazul delegarii de catre Liviu Dragnea a atributiilor de Presedinte al Camerei Deputatilor catre Florin Iordache si sesizarii de catre acesta a Curtii Constitutionale in legatura cu revizuirea sentintelor sau eliminarii din dosare penale a unor probelor, sub pretextul existentei unor protocoale de colaborare intre parchete si Serviciul Roman de Informatii.

USR cere sanctionarea deputatului Florin Iordache dupa semnul obscen din Parlament

Dupa gestul obscen facut de Florin Iordache, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, USR cere sanctionarea fostului ministru de la Justitie. Potrivit Digi24 , cererea a fost scrisa deja si urmeaza sa fie depusa, luni, la biroul lui Liviu Dragnea.

Reactia dura a lui Florin Iordache dupa Raportul MCV din Parlamentul European despre Romania: E un dispret total

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

Plangere penala pentru Florin Iordache dupa gesturile obcene din Parlament

Gestul obscen facut de Florin Iordache in Parlament i-a adus acestuia o plangere penala. Cea care a depus o reclamatie la Politie a fost asociatia Voci pentru Democratie si Justitie.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana. Liberalii i-au cerut demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )