Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plangere penala pe numele medicilor din Sinaia acuzati ca au uitat pansamente in burta unei fetite

Adevărul Adevărul,
Plangere penala pe numele medicilor din Sinaia acuzati ca au uitat pansamente in burta unei fetite

Familia Alessiei, fetita in varsta de 10 ani care a fost la un pas sa-si piarda viata din cauza unei greseli medicale, a depus o plangere penala pe numele echipei de doctori care a operat-o anul trecut de apendicita. Medicii din Sinaia sunt acuzati de vatamare corporala din culpa. continuă pe Adevărul

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon uitata la operatie: Familia a facut plngere penala

Familia fetitei de 11 ani din Sinaia care a ajuns in stare grava la spitalul din Brasov, unde a eliminat o bucata de tifon cel mai probabil uitat in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita, a depus marti o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa.

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon, cel mai probabil uitata la operatie - Medic: Nu putem exclude sa-si fi introdus acele bucati. nca nu am terminat investigatiile

Medicii i-au facut mai multe analize sub anestezie fetei de 11 ani care a eliminat o bucata de tifon ce i-a fost uitat in corp, cel mai probabil, in urma unei operatii de apendicita si urmeaza sa afle ce s-a intamplat, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv ca fata sa-si fi introdus acele bucati, spun reprezentantii Spitalului de Copii din Brasov.

FLORIN IVAN (SINDICATUL PUBLITRANS): Vom depune plangere penala impotriva conducerii STB

Sindicatul Publitrans APT din cadrul Societatii de Transport Bucuresti STB) va depune mai multe plangeri penale impotriva conducerii societatii, acuzand neplata zilelor libere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )