Libnet.ro
UNICEF

19:00

Plangere penala la Parchetul ICCJ cu privire la situatia de la DNA Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plangere penala la Parchetul ICCJ cu privire la situatia de la DNA Ploiesti

Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General face cercetari ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media in legatura cu situatia de la DNA Ploiesti, se arata intr-un comunicat dat astazi publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Plangere penala la Parchetul ICCJ cu privire la situatia de la DNA Ploiesti

Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General face cercetari intr-o cauza penala constituita ca urmare a inregistrarii unei plangeri penale si care vizeaza aspectele prezentate de catre mass-media in legatura cu situatia de la DNA Ploiesti.

Plangere PENALA impotriva unor angajati ai DNA, depusa de persoane ACUZATE in dosarul ANRP

Plangere penala pe numele mai multor angajati DNA. Autorii sunt persoane acuzate in dosarul ANRP, in frunte cu Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Concret, Horia Georgescu,.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a depus plangere penala contra a trei experti DNA

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si Ingrid Mocanu, fost director in cadrul Ministerului Justitiei.

Vlad Cosma a depus plangere penala impotriva unor procurori DNA

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea.

Plangere penala depusa de Vlad Cosma impotriva procurorilor Onea si Negulescu

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de compromiterea intereselor justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, scrie Agerpres.

Sebastian Ghita a facut plangere penala impotriva lui Kovesi si a DNA Ploiesti

Fostul deputat Sebastian Ghita a depus, prin intermediul avocatilor sai, o plangere penala la Parche.

Horia Georgescu, plangere penala impotriva expertilor DNA din dosarul ANRP

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si Ingrid Mocanu, fost director in cadrul Ministerului Justitiei, au depus o plangere penala la Parchetul General impotriva a trei experti din cadrul DNA.

Sebastian Ghita, plangere penala impotriva lui Kovesi

Sebastian Ghitaa depus, prin intermediul avocatilor, o plangere penala la Parchetul General, dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma. Vizati de plangerea penala sunt sefa DNA, Laura Cod.

Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala/ Nu am fost la DNA fiindca sunt in vacanta

Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro ca sa-l scape de un dosar. Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum. Acesta mai spune ca nu a fost la DNA fiind plecat in vacanta, dar ca va merge cand va reveni in tara.

Reprezentantii societatii civile din CSM solicita urmarirea penala in personam pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale in cazul DNA Ploiesti

Reprezentantii societatii civile din Consiliul Superior al Magistraturii CSM), Romeu Chelariu si Victor Alistar, solicita inceperea urmarii penale in personam pentru magistratii care ar fi implicati in posibila trucare a anchetelor penale in cazul DNA Ploiesti, relateaza News. ro. Ei cer Inspectiei Judiciare sa urgenteze definirea obiectivelor tematice pentru controalele de fond, care sa abordeze respectarea obligatiilor privind administrarea si evaluarea probelor si situatia sesizarilor si plangerilor privind abaterile din justitie si realizarea urgenta a unei analize privind vulnerablitatea e corupere a atributiilor judiciare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )