Libnet.ro
UNICEF

17:31

Plante vindecatoare pe care trebuie sa le incluzi in dieta ta. Consuma in fiecare zi patrunjel

Adevărul Adevărul,
Plante vindecatoare pe care trebuie sa le incluzi in dieta ta. Consuma in fiecare zi patrunjel

Stiai ca exista plante pe care adesea le folosim, fara sa stim ca au puteri vindecatoare. Nutritionistii recomanda includerea lor in alimentatia noastra zilnica, pentru o oferi organismului un aport ridicat de vitamine, minerale si nutrienti. Un exemplu elocvent este patrunjelul, verdeata care previne aparitia oricarui tip de cancer. continuă pe Adevărul

Amestecul-minune pe care trebuie sa-l bei inainte de culcare, pentru a-ti topi toate grasimile

Metabolismul trebuie imbunatatit chiar si atunci cand dormim, iar digestia trebuie sa fie continua pentru a incepe topirea grasimii. De ce sa incalzesti o lingura de OTET in tigaie. TRUCUL care te.

7 lucruri pe care trebuie sa le bifeze Guvernul Orban pentru a avea sanse in 2020

Guvernul Orban trebuie sa inteleaga ca, pentru a avea sanse de a castiga alegerile Parlamentare si locale din 2020, nu este suficient sa critice, sa arate cu degetul spre gaurile lasate in buget de PSD care exista, fara indoiala), ci sa.

Patru argumente economice care trebuie explicate pensionarilor, in conceptia lui Valentin Lazea

Daca se proroga aceasta crestere a punctului de pensie cu 40% din 2020 vor fi cu siguranta costuri politice de suportat, a declarat Valentin Lazea, economist sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR). Totusi, spune el, daca nu se face nimic si se merge inainte, vor fi mai intai costuri economice care ulterior vor genera si costuri politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )