Libnet.ro
UNICEF

21:15

Plantele care te ajuta sa dormi mai bine

Adevărul Adevărul,
Plantele care te ajuta sa dormi mai bine

Poate ca nu stiai, dar modul in care iti decorezi dormitorul poate avea influenta asupra calitatii somnului tau. Asadar, cele care nu trebuie sa lipseasca din incapere sunt plantele. Care flori crezi ca te ajuta sa dormi mai bine?. continuă pe Adevărul

Liceenii, reuniune de clasa dupa mai bine de 30 de ani - FOTO

Stefan Banica a postat pe contul sau de socializare o poza alaturi de doi dintre colegii sai de platou, din trilogia Liceenii. La mai bine de 30 de ani de la premiera primul film din serie,.

ANIVERSARE Monica Davidescu, la 45 de ani: Faptul ca pot evada intr-o alta identitate pentru doua ore de spectacol ma ajuta sa merg mai departe

Nascuta la Campina pe 6 august 1942, actrita Monica Davidescu implineste astazi 45 de ani. A absolvit Facultatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. inainte de a fi actrita a fost invatatoare, dansatoare si model. ii place ceea ce face. Se straduieste sa-si faca meseria cat mai bine si cat mai sincer cu putinta. Pentru toamna, pregateste noi spectacole la TNB si la Metropolis.

Adrian Nastase, despre celebra replica mai bine vine sa vina sa imi numere ouale: Probabil ca acum nu as mai spune acelasi lucru

Adrian Nastase si-a explicat, in direct la 100 de minute, poate cea mai celebra replica din politica romaneasca a ultimelor decenii. Fostul premier spunea, in 2003, de la tribuna P.

Au strans 200.000 dolari pe internet, pentru un inel inteligent care ajuta nevazatorii sa foloseasca smartphone-ul

Un start-up a dezvoltat un inel inteligent care sa ajute persoanele cu deficiente de vedere sa comunice mai usor, scrie Reuters. Firma din Hong Kong a strans deja peste 200. 000 de dolari pe platforma de crowdfunding Kickstarter, pentru finantarea proiectului.

Un politist cu suflet mare: Imagini virale cu un om al legii care ajuta o batranica pe timp de canicula(VIDEO)

Gest impresionant al unui politist. Acesta a fost surprins in timp ce ii oferea o sticla cu apa unei batrane care vindea flori pe marginea unui bulevard, informeaza B1 TV. Barbatul a.

Caru' cu Vedete: Raduleasca se simte mai bine goala decat imbracata. Cele mai sexy poze ale divei de 48 de ani; Sotul Oanei Zavoranu a dat spargerea la banca! A iesit in fuga cu o geanta doldora de bani; Ex-ministrul Ioan Rus are o nora model. Bomba de l

Fiica lui Marius Teicu a fost inmormantata. Primele declaratii ale compozitorului. Ziua in care s-a nascut Patricia. Fiica lui Marius Teicu a. Ilinca Bacila, viata de dupa Eurovision. Are o vara plina de evenimente! Ilinca Bacila, reprezentanta Romaniei la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )