Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul Comisiei Europene pentru relansare economica: Nu vom copia pur si simplu propunerea franco-germana

Hotnews Hotnews,
 Planul Comisiei Europene pentru relansare economica: Nu vom copia pur si simplu propunerea franco-germana

Comisia Europeana nu va copia pur si simplu o propunere franco-germana pentru planul sau de relansare care va fi prezentat saptamana viitoare, si care va include o combinatie de imprumuturi si granturi in locul granturilor sugerate de autoritatile de la Paris si Berlin, a declarat marti un purtator de cuvant al Executivului comunitar, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Planul Guvernului Orban de relansare economica a Romaniei. Principalele masuri luate de Executivul Romaniei

Acum ca Romania a intrat in stare de alerta, iar restrictiile impuse pe fondul starii de urgenta au trecut printr-o prima relaxare de ansamblu, atentia opiniei publice se concentreaza pe planul Guvernului.

Klaus Iohannis a discutat la telefon cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre planul de relansare economica a UE

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon, cu Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Discutia s-a axat, in principal, pe propunerile pe care Comisia Europeana urmeaza sa le prezinte,.

Iohannis a vorbit la telefon cu sefa Comisiei Europene: Propunerile de buget pentru relansarea economica post-COVID sa tina cont de nevoile fiecarui stat membru

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, discutiile axandu-se pe propunerile pe care Comisia urmeaza sa le prezinte pana la sfarsitul acestei luni cu privire la Planul de relansare economica si varianta revizuita a propunerii privind bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a aratat ca propunerile de buget pentru relansarea economica post-COVID sa tina cont de nevoile fiecarui stat membru.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu Ursula von der Leyen. Ce au discutat presedintele cu sefa Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu privire la Planul de relansare economica a Uniunii Europene si bugetul revizit pentru perioada 2021 2027.

Ludovic Orban, chemat luni in Parlament sa prezinte planul de relansare economica in criza COVID-19

Premierul Ludovic Orban este chemat in plenul Camerei Deputatilor, luni, de la ora 16. 00, la dezbaterea Ora prim-ministrului, pentru a prezenta masurile de relansare economica.

PROPUNERE FRANCO-GERMANA Fond de 500 miliarde euro pentru relansarea economica a UE

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat ca este de acord cu propunerea franco-germana privind planul relansarii economice a Europei.

Iohannis, discutie cu presedintele Comisiei Europene

Presedintele Klaus Iohannis a avut o convorbire la telefon cu presedintele Comisiei Europene, Ursula.

Franta si Germania propun un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE Comisia Europeana saluta initiativa

Emmanuel Macron si Angela Merkel au propus luni un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE, afectata de criza coronavirusului care a aruncat continentul intr-o recesiune de amploare istorica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )