Libnet.ro
UNICEF

13:45

Planul de cooperare vamala cu Republica Moldova a fost prelungit. Conditiile introducerii anumitor produse in tara ar putea fi revizuite

Adevărul Adevărul,
Planul de cooperare vamala cu Republica Moldova a fost prelungit. Conditiile introducerii anumitor produse in tara ar putea fi revizuite

Directorul general al Directiei Generale a Vamilor, Claudiu Ardeleanusi directorul general al Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Tudor Balitchi au semnat astazi la sediul autoritatii vamale din Romania prelungirea Planului de cooperare intensificand astfel colaborarea dintre cele doua autoritati vamale. continuă pe Adevărul

Sondaj IRES: Majoritatea Romanilor cred in Unirea Romaniei cu Republica Moldova

Conform unui sondaj IRES majoritatea romanilor cred in posibilitatea ca Romania sa se uneasca cu Republica Moldova. Acestia au auzit si de decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova cu privire la limba romana si peste 80% dintre ei s-au bucurat.

Ponta pe urmele lui Basescu: dam romanilor din Republica Moldova

Nu pot sa nu laud decizia guvernului Romaniei si condus de catre domnul Victor Ponta, care acum cateva zile a anuntat un ajutor consistent pentru reformarea sistemului de educatie din Republica Moldova.

Guvernul Romaniei va oferi 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea sistemului educational din Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a declarat astazi, la ceremonia de premiere a castigatorilor olimpiadelor internationale, ca Romania va oferi aproape 20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova.

Dmitri Rogozin despre Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE: Federatia Rusa va gasi solutii economice care nu vor permite strangularea Transnistriei

In cadrul unui interviu pentru Eho Moskvi vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a declarat ca autoritatile din Federatia Rusa vor analiza rezultatele Summitului de la Vilnius in cadrul caruia Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere cu UE si vor cauta solutii pentru regiunea transnistreana.

MAE ii ia apararea ambasadorului roman in Republica Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii ia apararea ambasadorului Marius Lazurca, de la Chisinau, dupa ce 30 de ONG-uri i-au cerut retragerea, luni, pentru gafe diplomatice constante. Ministerul Afacerilor Externe nu impartaseste aprecierile formulate in comunicatul remis presei in data de 16 decembrie 2013 din partea unui numar de organizatii neguvernamentale cu privire la activitatea conducerii Ambasadei Romaniei in Republica Moldova. Echipa Ambasadei Romaniei in Republica Moldova isi .

Basescu a sustinut in Consiliul European necesitatea semnarii in august a Acordului de asociere de catre Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa sosirea de la Consiliul European de iarna, ca a sustinut in cadrul discutiilor privind extinderea Uniunii necesitatea ca Republica Moldova sa semneze mai.

Fermierii din Republica Moldova vor importa utilaje fara TVA

Agricultorii din Republica Moldova vor fi scuti and ti de achitarea taxei pe valoarea adaugata 20%) la importul de tractoare, combine and si alte utilaje agricole, indiferent de activitatea pe care o desfasoara, dupa ce Parlamentul de la Chisinau a aprobat mai multe amendamente la Codul Fiscal, transmit surse de presa moldovenesti.

Premierul moldovean: Declaratiile presedintelui Basescu privind unirea creeaza probleme cruciale in Republica Moldova

Premierul moldovean a afirmat ca declaratiile presedinteluiRomaniei, Traian Basescu, cu referire la unirea cuRepublica Moldova, au creat probleme cruciale in tara. Declaratia domnului Basescu nu.

Dispute in Republica Moldova pe tema sarbatoririi Craciunului la 25 decembrie

Parlamentul Republicii Moldova a votat, joi, un proiect de lege prin care ziua de 25 decembrie, cand are loc Craciunul pe stil nou, este declarata sarbatoare oficiala, informeaza Mediafax.

Republica Moldova si Turcia au incheiat un parteneriat strategic

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a discutat ieri, in cadrul unei intrevederi cu omologul sau turc Abdullah Gul, despre extinderea relatiilor de colaborare dintre cele doua state.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )