Libnet.ro
UNICEF

10:15

Planul Frantei pentru iesirea din carantina, anuntat de primul ministru Edouard Philippe

Adevărul Adevărul,
Planul Frantei pentru iesirea din carantina, anuntat de primul ministru Edouard Philippe

Primul ministru francez a anuntat ieri calendarul iesirii din carantina. Un discurs lung si complicat. Edouard Philippe este din ce in ce mai obosit si are barba din ce in ce mai alba. Are o pozitie dificila, un post cu multa raspundere, aflat in subordinea presedintelui, spre deosebire de Romania. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a aprobat planul Frantei pentru creditarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro realizat de Guvernul Frantei, pentru redresarea companiei auto Renault, informeaza Reuters.

Planul in 4 faze prin care premierul Pedro Sanchez vrea sa scoata Spania din carantina. Cum vor fi relaxate restrictiile si cand ar putea reveni viata locuitorilor la normalitate

Premierul Pedro Sanchez a prezentat, marti, un plan in patru faze pentru relaxarea restrictiilor de carantina din Spania. Strategia va fi aplicata gradual, per provincie, in functie de situatia sanitara si.

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )