Libnet.ro
UNICEF

05:15

Planul lui Nelu Tataru care arunca in aer orice calcul! Informatii de ultima ora

Antena3 Antena3,
Planul lui Nelu Tataru care arunca in aer orice calcul! Informatii de ultima ora

Nelu Tataru a oferit, luni seara, informatii de ultima ora despre ce masuri ar putea fi luate in perioada urmatoare de catre Guvern. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Numarul de cazuri va creste. Ce spune ministrul despre un nou val de masuri de relaxare

Daca Parlamentul nu va vota prelugirea starii de alerta, atunci parghiile autoritatilor sanitare vor fi limitate, este avertismentul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care spune ca, dupa aprobarea celul de-al treilea val de masuri de relaxare este de asteptat ca numarul cazurilor de COVID-19 cu transmitere comunitara sa creasca.

Ce spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre reluarea slujbelor in biserici dupa 15 iunie, asa cum a solicitat BOR

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reactionat dupa ce Patriarhia Romana a cerut ca slujbele sa se poata desfasura in interiorul bisericilor. Ministrul Nelu Tataru a preciat ca aceasta masura nu.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential. E nevoie de prelungirea starii de alerta

Transmiterea comunitara a COVID-19 s-a accentuat in Romania in ultimele zile, dar nu intr-un mod exponential, sustine Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a explicat ca este de asteptat ca bilantul.

Ministrul Nelu Tataru face lumina in criza provocata de lipsa Euthyrox-ului. De ce lipseste din farmacii?

Nelu Tataru a declarat, vineri, ca absenta medicamentului Euthyrox se datoreaza strict unui blocaj care se produce la nivelul importului, el adaugand ca productia acestui medicament a crescut cu 20%.

Nelu Tataru: Decretata sau nu, Romania traverseaza o stare de alerta Cum a comentat ministrul Sanatatii acuzatiile lui Marcel Ciolacu (PSD) privind manipularea bilantului oficial

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania traverseaza o stare de alerta, fie ca aceasta este decretata formal sau nu, avand in vedere ca inca exista transmitere comunitara de COVID-19 pe.

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si .

Nelu Tataru: Starea de alerta, parghie pentru a gestiona riscurile noului coronavirus

166 de noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, arata datele oficiale, in conditiile in care au fost efectuate doar 3. 682 de testari.

VIDEO Spitalul din Romania despre care ministrul Sanatatii spune ca merita respectul multor unitati sanitare

La finalul vizitei la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aratat multumit de ceea ce a gasit in unitatea spitaliceasca, dar si de implicarea autoritatilor in ceea ce inseamna reforma in sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )