Libnet.ro
UNICEF

23:00

Planul in patru pasi declansat impotriva deciziei CCR in cazul Kovesi

Antena3 Antena3,
Planul in patru pasi declansat impotriva deciziei CCR in cazul Kovesi

Laura Codruta Kovesi nu are nici cel mai mic gand sa demisioneze. Nici presedintele Iohannis nu a dat semne pana acum ca e dispus sa respecte decizia Curtii Constitutionale. Judecatorii CCR nu au lasat. continuă pe Antena3

Protest in Piata Victoriei ca urmare a deciziei CCR privind revocarea lui Kovesi (FOTO)

Un protest are loc miercuri seara in Piata Victoriei! Cateva sute de persoane au iesit sa manifeste impotriva deciziei Curtii Constitutionale de a admite existenta unui conflict juridic de natura.

Dana Girbovan: A justifica nerespectarea deciziei CCR prin apel la referendum este abandonul democratiei constitutionale

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, afirma ca organizarea unui referendum in urma deciziei CCR privind conflictul institutional presedinte-ministrul Justitiei, ar insemna renuntarea la democratia constitutionala, iar odata deschisa cutia Pandorei se va deschide drumul spre disolutia statului democratic.

Toader: Pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial, e bine sa ramanem in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale CCR) care sa nu fie respectata de orice persoana fizica sau autoritate. El a spus insa ca, pana la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, este bine sa ramana in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are.

Viorel Catarama: Daca ai o decizie o pui in aplicare fara sa comentezi. imi e frica sa nu cadem in ridicolul sa avem plangere penala impotriva membrilor CCR (VIDEO)

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNLSector 2, a criticat in termeni duri indemnurile la nerespectarea deciziei Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Legea e.

Tariceanu, despre organizarea unui referendum in urma deciziei CCR: Este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deciziilor Curtii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri seara, ca organizarea unui referendum in urma deciziei Curtii Contitutionale a Romaniei CCR) este o instigare la nerespectarea.

Tariceanu, despre organizarea unui referendum in urma deciziei CCR: Este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deziciilor Curtii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri seara, la Digi 24, ca organizarea unui referendum in urma deciziei Curtii Contitutionale a Romaniei CCR) este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deciziilor Curtii. Nu se poate asa ceva, a spus Tariceanu referindu-se la faptul ca nu se pot schimba prin referendum decizii sau prevederi constitutionale care nu convin.

Tariceanu, despre organizarea unui referendum n urma deciziei CCR: Este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deziciilor Curtii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri seara, la Digi 24, ca organizarea unui referendum in urma deciziei Curtii Contitutionale a Romaniei CCR) este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deziciilor Curtii, potrivit News. ro. Nu se poate asa ceva, a spus Tariceanu referindu-se la faptul ca nu se pot schimba prin referendum decizii sau prevederi constittionale care nu ne convin.

Toader: Nu cred ca presedintele nu va da curs deciziei CCR, sunt convins ca presedintele nu va incalca Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca presedintele Klaus Iohannis va da curs deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in ceea ce priveste revocarea din functie a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, declarandu-se convins ca seful statului nu va incalca Constitutia.

Reactia Ambasadei SUA in urma deciziei CCR: Este o problema interna a Romaniei

Ambasada SUA la Bucuresti spune ca urmareste indeaproape evenimentele, comentand astfel decizia CCR, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si pr.

Protest in Piata Victoriei ca urmare a deciziei CCR privind revocarea lui Kovesi (FOTO, VIDEO)

UPDATE 20:15:Numarul protestarilor din Piata Victoriei a trecut de 1. Oamenii scandeaza CCR, sluga PSD! si Jos Tariceanu! Dragnea, Toader si Dorneanu!. Adunity_78846 Un protest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )