Libnet.ro
UNICEF

12:45

Planul privind inzestrarea armatei, retras din CSAT. Nu respecta alocarea a 2% din PIB pentru un deceniu (VIDEO)

B1 B1,
Planul privind inzestrarea armatei, retras din CSAT. Nu respecta alocarea a 2% din PIB pentru un deceniu (VIDEO)

In sedinta CSAT de marti planul de inzestrare a armatei a fost retras de pe ordinea de zi pentru ca nu respecta cerinta cu alocarea a 2% din PIB pentru urmatorul deceniu. Un document pe care. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Planul pentru dotarea Armatei, retras din CSAT

ACTUALIZARE 14:47 Planul pentru dotarea Armatei a fost retras de pe ordinea de zi a CSAT, deoarece nu respecta cerinta privind alocarea bugetara de 2% din PIB pentru cel putin un deceniu, a anuntat astazi presedintele Klaus Iohannis. *ACTUALIZARE 14:30 Iohannis: Romania e interesata de strategia UE pe securitate si aparare *ACTUALIZARE 13:25 Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de la Palatul Cotroceni s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:16 Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a inceput marti, la Palatul Cotroceni.

Elena Udrea a cerut recuzarea judecatoarei in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Elena Udrea a declarat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca a cerut recuzarea judecatoarei de camera preliminara din dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, adaugand ca nu se asteapta ca solicitarea sa ii fie admisa, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )