Libnet.ro
UNICEF

07:16

Planul de relansare economica a Uniunii Europene a fost blocat, in prima zi a summitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Planul de relansare economica a Uniunii Europene a fost blocat, in prima zi a summitului

Proiectul unui urias plan pentru relansarea economiei UE dupa coronavirus s-a lovit ieri de inflexibilitatea tarilor asa-zise frugale, mai ales Olanda si Austria, in prima zi a unui summit european cu un rezultat foarte incert. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul UE: Olanda a blocat negocierile privind pachetul de relansare economica dupa pandemie. Tarile frugale cer reducerea granturilor

Olanda a blocat negocierile din prima zi a reuniunii Consiliului European, care are loc la Bruxelles, privind bugetul multianual si pachetul de relansare economica. Discutiile vor fi reluate sambata, dupa pranz, iar presedintele Consiliului, Charles Michel, are programate mai multe intalniri.

Lacunele planului national de investitii si relansare economica: magistrala 6 metrou, 1 Mai Aeroportul Otopeni

Planului National de Investitii si Relansare Economica, prezentat de Guvern, cuprinde in anexa nr. 3, la Proiecte de dezvoltare a noilor magistrale de metrou Bucuresti si proiectul Magistralei 6: 1 Mai Aeroportul Otopeni, cu o lungime de 14,2 km, 12 statii si un orizont de realizare 2020 2023. Modalitatea de prezentare a acestui proiect, ignorarea problemelor identificate pana in prezent, lipsa de realism, inclusiv in ceea ce priveste termenele, ignorarea criticilor Comisiei Europene evidentiaza fie superficialitatea guvernului, fie o lipsa totala de intelegere a problemelor acestui proiect.

Guvernul discuta primele acte normative necesare in implementarea planului de relansare economica. Ludovic Orban: Ne-am angajat ca le vom adopta pe toate in 30 de zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de guvern, ca vor analiza mai multe acte normative necesare pentru implementarea planului de relansare economica Recladim Romania. Acestea se refera.

Guvernul incepe sa aprobe primele proiecte din programul de relansare economica

Guvernul va discuta in sedinta de joi acte normative pentru aplicarea Programului de relansare economica. Unul dintre actele normative se refera la programul national de racordare a populatiei la gaze, iar altul la programul IMM LEASING de echipamente si utilaje.

Marele vis al lui Nicolae Ceausescu. A fost blocat de SUA si URSS

Nicolae Ceausescu a avut un vis urias care s-a destramat sub privirile sale. Despre ce este vorba si ce ar fi trebuit sa detina Romania in timpul comunismului? Marele vis al lui Nicolae Ceausescu, spulberat in fata ochilor sai Nicolae Ceausescu a visat o Romanie mare, puternica, de care toata lumea in lung si-n lat .

Summitul UE: Blocaj in negocierile pe planul de relansare, discutiile continua sambata

Liderii europeni incearca sambata, in a doua zi a summitului de la Bruxelles, sa schimbe pozitia grupului statelor denumite frugale, in frunte cu Olanda si Austria, pentru a ajunge la un acord asupra masivului plan de relansare economica a UE, dupa criza provocata de coronavirus, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )