Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce planuri are Anglia dupa ce iese din carantina: masurile anti-COVID-19 anuntate de guvern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce planuri are Anglia dupa ce iese din carantina: masurile anti-COVID-19 anuntate de guvern

Marea majoritate a celor 56 milioane de locuitori ai Angliei, inclusiv cei din Londra, vor continua sa traiasca sub restrictii severe dupa sfarsitul lockdown-ului national la inceputul lunii decembrie, a anuntat guvernul britanic, dand detalii despre. continuă pe Wall-Street Ro

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea.

Ciorogarla iese din carantina zonala, dupa doua saptamani de restrictii severe

Ciorogarla iese din carantina, joi seara, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate cu o rata de infectare de peste 3 cazuri la mie, printre care se numara interzicerea activitatii cu publicul a restaurantelor si cafenelelor in interiorul cladirilor, conform unui comunicat al Prefecturii.

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

EXCLUSIV Prin ce momente cumplite au trecut Anca Serea si cei 6 copii. Ce planuri au acum dupa ce Adi Sina s-a videcat de covid

Momente de panica in familia Ancai Serea, dupa ce sotul ei, solistul Adrian Sina, a fost diagnosticat cu coronavirus! Artistul a inceput sa prezinte simptome de boala la inceputul lunii noiembrie, avand frisoane si temperatura si s-a izolat de restul familiei inainte de a primi rezultatul testului pentru COVID-19. Anca Serea ne-a povestit, intr-un interviu .

EXCLUSIV Florin Prunea, indurerat dupa moartea lui Diego Maradona. Ce amintiri pretioase are cu starul argentinian, din 94

Milioane de suporteri din intreaga lume deplang, in aceasta seara, disparitia prematura a celui mai mare fotbalist din toate timpurile. Diego Armando Maradona, s-a stins la 60 ani, lasand in urma sa o cariera impresionanta, dar si multe scandaluri. S-a stins legenda Maradona Cel supranumit El Dios, s-a stins din viata in urma unui stop .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )