Libnet.ro
UNICEF

21:15

Planuri mari: cum vrea Guvernul sa construiasca cel mai lung tunel din Romania

Playtech Playtech,
Planuri mari: cum vrea Guvernul sa construiasca cel mai lung tunel din Romania

Guvernul demis condus de Ludovic Orban are planuri mari pentru 2020. Desi a picat prin motiune de cenzura, guvernantii isi fac planuri pentru a construi cel mai lung tunel din Romania. continuă pe Playtech

CAND TRADERII ESTIMEAZA UN DEFICIT PE ACEASTA PIATA Cel mai mare importator mondial de zahar vrea sa cumpere o cantitate record

Exact intr-un moment in care traderii de zahar prognozeaza un deficit mondial pentru acest produs, Indonezia cel mai mare importator mondial de zahar brut) a anuntat ca vrea sa importe o cantitate record de zahar, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

VIDEO Ponta a adus liderii PSD pe scena, la Pro Romania. Firea: A fost cel mai performant premier. imi doresc o alianta Ciolacu: Stiu ca unii nu vor alianta, dar nu vreti sa-i intrebam pe romani?

Social-democrata Gabriela Firea a fost aparitia surpriza la conventia Pro Romania care se desfasoara duminica, la Palatul Parlamentului. Invitata pe scena de Victor Ponta, primarul Capitalei l-a laudat pe acesta, sustinand ca a fost cel mai performant premier al Romaniei. Cei doi au facut aluzie la o eventuala alianta, la niveul Capitalei, in perspectiva alegerilor. intre timp, la reuniune a sosit si presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a reluat scenariul aliantei intre PSD si Pro Romania. Stiu ca sunt multi colegi care nu vor o alianta cu Pro Romania, stiu ca si dintre dvs sunt unii care nu vor alianta cu PSD, . ) dar nu ati vrea sa ii intrebam si pe romani ce vor?, a spus Ciolacu.

Ministrul Transporturilor: Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania, in Salaj, va avea loc in luna mai. Proiectul este estimat la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata la 1,28 miliarde de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai.

Cel mai lung tunel din Romania va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din Romania urmeaza a fi construit in judetul Salaj, pe santierul autostrazii Tra.

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

incepe Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum international din sector: Romania, SUA si Germania, printre tarile cu cea mai puternica reprezentare politica la eveniment

Conferinta de Securitate de la Munchen, cel mai prestigios forum de securitate internationala, isi deschide vineri usile la Hotelul Bayerischer Hof din capitala Bavariei pentru o conversatie strategica de trei.

Cel mai mic influencer: bebelusul Elei Craciun a strans peste 1 milion de vizualizari in 24 de ore

Nicholas, baietelul in varsta de un an al vedetei TV Ela Craciun, a devenit un influencer in toata regula in mediul online romanesc. Micutul a generat 2 milioane de vizualizari pe contul de Facebook al mamei sale cu un video in care acesta descopera zapada asezata in Bucuresti. Postarea a devenit virala in mai putin de 24 de ore si a strans peste 27. 000 de like-uri, a fost share-uita de 740 de persoane si a avut peste 300 de comentarii.

Mirel Radoi: Pe ce pun cel mai mult accent este disciplina Ce spune selectionerul despre meciul cu Islanda

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de fotbal, a vorbit despre functia pe care o ocupa, meciul tricolorilor cu Islanda din barajul Ligii Natiunilor prin care Romania poate obtine calificarea la Euro 2020), dar si despre jucatorii de care nu se poate lipsi. Antrenorul a declarat ca disciplina este cel mai important aspect.

Cel mai batran barbat de pe planeta are 112 ani! Iata care este secretul acestuia

Un japonez a fost recunoscut drept cel mai batran barbat de pe planeta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )