Libnet.ro
UNICEF

14:45

Planuri pentru 2016! Miley Cyrus vrea sa-l recucereasca pe Liam Hemsworth

Antena3 Antena3,
Planuri pentru 2016! Miley Cyrus vrea sa-l recucereasca pe Liam Hemsworth

2016 pare sa-i fi readus in suflet lui Miley Cyrus dorinta de a-l recuceri pe fostul ei logodnic, Liam Hemsworth. continuă pe Antena3

Care sunt planurile secrete ale lui Klaus Iohannis pentru 2016

Toate semnele arata ca 2016 va fi anul cutremurelor politice. Cele doua seturi de alegeri, locale si parlamentare, pot duce la schimbarea totala a scenei politice. Partide intregi ar putea sa dispara, cel putin.

Lora, mesaj pentru 2016: Traiti frumos si nu faceti dragoste cu grija de vietile altora

Mesaj plin de subinteles postat de Lora pentru trecerea in noul an. Cantareata pare decisa sa lase trecutul in urma si sa se dedice viitorului, dar fara sa se uite in gura lumii.

Preview 2016: cum arata viitorul mediului de business

Intr-un mediu de business dinamic, predictibilitatea este un reper important al succesului. Va prezentam in continuare o serie de predictii pentru 2016 si anii care urmeaza, din diferite domenii de activitate. Sursa foto: Shutterstock/Creativa Images.

Concluzii dupa 2015 si asteptari pentru 2016 de la executivi de top din industria auto: optimism generalizat si apreciere mai mare pentru munca oamenilor

Anul 2016 se anunta bun pentru piata auto din Romania, conform catorva inalti executivi din industrie. Optimismul este generalizat, respectul pentru oameni si munca lor par sa fie mai apreciate ca oricand, iar incheierea anului 2015 pe plus arata ca revenirea vanzarilor auto pe crestere in 2014 nu a fost o chestiune de conjunctura.

Fotografii cutremuratoare postate de un supravietuitor din Colectiv. Dorinte pentru 2016. Durerea este insuportabila

Catalin Scanteie este unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv. Sambata, acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ranile suferite in urma incendiului din Clubul Mortii, imagini insotite.

O noua lege antifumat pentru 2016

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect de lege care prevede interzicerea tigarilor mentolate si a celor cu arome, avertismente mai mari pe pachetele produselor din tutun si eliminarea.

Prima provocare a Simonei Halep pentru 2016

Simona Halep, principala favorita si numarul 2 WTA, va intalni o jucatoare din calificari sau pe sportiva belarusa Victoria Azarenka, in turul doi al turneului Premier de la Brisbane Australia), dotat cu premii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )