Libnet.ro
UNICEF

20:00

Planuri secrete ale lui Liviu Dragnea sau inconstienta crasa? Cum vrea Dragnea sa fenteze catusele

Adevărul Adevărul,
Planuri secrete ale lui Liviu Dragnea sau inconstienta crasa? Cum vrea Dragnea sa fenteze catusele

Ma intreb adesea cat de inconstient poate fi Liviu Dragnea, acceptand posibilitatea sa fie saltat cu catuse din Kiseleff sau de la guvern, in calitate de sef de partid, de premier sau de ministru. Nu realizeaza cat rau ar face propriului partid, in aceasta ipostaza? Ipoteza este cat se poate de verosimila. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Vrem sa eliminam toate imunitatile, inclusiv pentru presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca el si partidul sau doresc modificarea Constitutiei in anul 2017, pentru eliminarea imunitatilor tuturor demnitarilor, inclusiv in ceea ce il priveste pe presedintele tarii, potrivit News. ro. Liviu Dragnea a subliniat ca, de altfel, conform Constitutiei in vigoare, seful statului poate fi cercetat si acum, dar nu poate fi judecat si a dat asigurari ca, daca PSD va castiga alegerile, procurorii vor putea sa ancheteze pe oricine, fara nicio presiune.

Liviu Dragnea n-a mai calcat prin Teleorman de cand a inceput campania electorala. Liderul PSD este, totusi, omniprezent in judetul de bastina

Numele lui Liviu Dragnea este laitmotivul campaniei electorale din Teleorman, indiferent de candidati si partide. Dragnea candideaza pentru un nou mandat de deputat in judetul sau de bastina si desi nu a mai trecut prin judet , numele sau ramane cel mai vehiculat in perioada campaniei, atat de colegii de la PSD, cat si de contracandidati.

Premierul Ciolos ii da replica lui Liviu Dragnea, care l-a amenintat ca va plati pentru campania Cumintenia Pamantului: Procesul de achizitie decurge conform legii. Acest Guvern nu face lucrurile altfel si nu vrea sa invete de la PSD

Premierul Dacian Ciolos i-a dat o replica, duminica dupa-amiaza, liderului PSD, Liviu Dragnea.

Premierul Ciolos ii raspunde lui Liviu Dragnea, care l-a amenintat ca va plati pentru campania Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos i-a dat o replica, duminica dupa-amiaza, liderului PSD, Liviu Dragnea.

Procesul de achizitie decurge firesc pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD. Dacian Ciolos ii da REPLICA lui Liviu Dragnea (FOTO)

In urma declaratiei facute de Liviu Dragnea, premierul Dacin Ciolos a tinut sa-i dea replica. Liderul PSD spune ca are informatii potrivit catora procurorii au descins la Ministerul Culturii. Motivul.

Liviu Dragnea, declaratie BOMBA inainte de alegeri. Tehnocratii au fost vizitati de procurori

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ofera informatii nemaistiute pana acum. Liderul PSD spune ca are informatii potrivit catora procurorii au descins la Ministerul Culturii. Motivul pentru care.

Liviu Dragnea, discutie cu cancelarul Austriei, pe tema programului de guvernare PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat, joi, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, pe tema programului de guvernare al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )