Libnet.ro
UNICEF

00:07

Planurile unui investitor indian: vrea sa faca milioane de euro in Romania din produse cosmetice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Planurile unui investitor indian: vrea sa faca milioane de euro in Romania din produse cosmetice

Criza i-a speriat pe romani, insa cei care tin la frumusete si ingrijire corporala continua sa aloce sute de lei lunar pentru produse dedicate. Rohit Ahuja, investitor de origine indiana, a lansat pe piata locala Revicare, un brand de produse naturale. continuă pe Wall-Street Ro

Cum vrea un indian sa faca milioane de euro in Romania din cosmetice

Criza i-a speriat pe romani, insa cei care tin la frumusete si ingrijire corporala continua sa aloce sute de lei lunar pentru produse dedicate. Rohit Ahuja, investitor de origine indiana, a lansat pe piata locala Revicare, un brand de produse naturale pentru frumusete si sanatate, si tinteste vanzari de doua milioane de euro doar in 2014.

FC Rapid poate fi scoasa din insolventa cu 2,5 milioane euro. Zamfir cauta investitori.

FC Rapid a ajuns la datorii totale de 2,5 milioane euro, in urma aprobarii planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti. Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir spune ca aceasta este suma pe care viitorul investitor va trebui sa o plateasca pentru a scoate clubul din insolventa, conform Mediafax. Totul este transparent, mai ales ca suntem in procedura de insolventa. Acum, dupa aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti, datoriile totale ale clubului .

Autoritatile au demarat o licitatie de peste sase milioane euro pentru modernizarea infrastructurii hardware si software a Sistemului Electronic de Achizitii Publice

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) a demarat pe 27 martie o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem informatic colaborativ pentru achizitii publice SICAP), contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro, inclusiv TVA), conform informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, oficialii AADR au spus ca proiectul se refera la o modernizare hardware si software a SEAP, subliniind ca pentru infrastructura hardware a SEAP nu au fost realizate investitii majore din anul 2007. SEAP a fost dezvoltat si implementat in 2002 de un consortiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard Romania, Microsoft Romania si Total Soft si a costat la vremea respectiva 4,5 milioane euro.

BNR, rezerve valutare de 31.276 milioane euro in luna martie

La 31 martie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) se situau la nivelul de 31. 276 milioane euro, fata de 31. 653 milioane euro in data de 28 februarie 2014, potrivit unui comunicat de presa.

Piraeus Bank Romania a realizat anul trecut un profit de 3,3 milioane euro

Piraeus Bank Romania a realizat un profit brut de 3,3 milioane euro in 2013, marcand o crestere fata de rezultatul obtinut la sfarsitul anului 2012, potrivit unui comuncat remis astazi redactiei de banca.

Rezervele BNR au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro, dupa ce au avut loc iesiri de 2,11 miliarde euro care au inclus plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta.

Piraeus Bank Romania- profit brut de 3, 3 milioane euro in 2013

Piraeus Bank Romania a realizat in 2013 un profit brut de 3, 3 milioane euro, iar activele companiei au depasit 2 miliarde euro, au transmis marti oficialii bancii intr-un comunicat. Volumul creditelor acordate la sfarsitul anului 2013 a crescut cu 20% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada a lui 2012 si a ajuns la peste 1. 6 miliarde euro.

BERD finanteaza cu 4,8 milioane euro relocarea depoului de autobuze din Sibiu

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza, cu un imprumut de 4,8 milioane euro, relocarea depoului de autobuze din Sibiu, aflat in prezent in centrul orasului.

FRF va incasa 3,2 milioane euro de la UEFA din drepturile de difuzare ale meciurilor tricolorilor.

FRF va incasa anual de la UEFA suma de 3,2 milioane euro pentru difuzarea drepturilor tv ale meciurilor echipei nationale. Mircea Sandu declara ca centralizarea drepturilor de televizare la nivelul UEFA aduce avantaje unor tari precum Romania, potrivit Mediafax. Mircea Sandu, presedintele de onoare al FRF spune ca FRF a incasat pentru difuzarea partidelor de pe teren propriu ale echipei nationale din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia o suma de 700. 000 de euro, mult mai putin decat .

Nita: Guvernul vrea o rezolvare corecta la Oltchim

Ministrul Economiei, Constantin Nita, a vizitat astazi combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea, unde a discutat cu managementul si cu reprezentantii salariatilor despre problemele intreprinderii, in special despre nevoia de finantare, estimata la 15 milioane euro, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis astazi redactiei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )