Libnet.ro
UNICEF

16:15

Plata din incheietura: cum castigi invitatii VIP la Electric Castle alegand un sistem de plata inedit

Adevărul Adevărul,
Plata din incheietura: cum castigi invitatii VIP la Electric Castle alegand un sistem de plata inedit

La Electric Castle 2016, participantii vor plati cu bratara de festival, o noua solutie care asigura un proces de plata simplu si usor. Este similara procesului contactless implementat in carduri. continuă pe Adevărul

Avem cateva mii de cazuri de dare in plata,din care jumatate fara restante de plata

Mugur Isarescu a declarat, astazi, ca datele pe care Banca Nationala a Romaniei BNR) le are la dispozitie arata ca, pana in prezent, exista cateva mii de cazuri de notificari privind darea in plata, din care aproape jumatate au fost depuse de debitori care nu aveau restante la plata.

Isarescu: Avem cateva mii de cazuri de dare in plata,din care jumatate fara restante de plata; am stimulat o razgandeala

Datele pe care Banca Nationala a Romaniei le are la dispozitie arata ca, pana in prezent, exista cateva mii de cazuri de notificari privind darea in plata, din care aproape jumatate au fost depuse de debitori care nu aveau restante la plata, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Agrpres. Avem in prezent cateva mii de cazuri . ) din care aproape jumatate nu aveau restante de plata. Aceasta este o problema extrem de serioasa. Oameni care nu aveau probleme. Am stimulat o razgandeala si aceasta este o problema, a explicat Isarescu.

Magicianul Isarescu scoate cifrele darii in plata din joben

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei Mugur Isarescu a confirmat, ieri, ca, in prezent, exista cateva mii de cazuri de notificari privind darea in plata, confirmand, practic, estimarile facute, la inceputul lunii, de Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate Financiara, care avansase un numar de 4000 de notificari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )