Libnet.ro
UNICEF

19:45

Plata pentru permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se poate face online pe Ghiseul.ro

Antena3 Antena3,
Plata pentru permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se poate face online pe Ghiseul.ro

Reprezentantili Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei anunta ca sute de tipuri de plati pot fi achitate online prin Ghiseul. ro, odata cu adaugarea platilor pentru permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie. continuă pe Antena3

Romanii pot achita online, de astazi, si taxele pentru permisul auto, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro, a anuntat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR). De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual rapid, sigur, fara cozi sau comisioane, spune ADR.

Caz revoltator. Un politist examinator a adormit langa un candidat care sustinea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

Situatiaalarmanta s-a produs in municipiul Suceava. Un politist-examinator a fost surprins in trafic in timp ce dormea in timpul examenului pentru obtinerea permisului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )