Libnet.ro
UNICEF

05:30

Plata TVA defalcata costa mai mult decat aduce la buget

România Liberă România Liberă,
Plata TVA defalcata costa mai mult decat aduce la buget

Aplicarea generalizata a mecanismului de plata defalcata a TVA in Uniunea Europeana UE) ar reprezen. continuă pe România Liberă

UBER: Impozit pe profit de 3 ori mai mult decat primele 9 companii de taxi din Bucuresti la un loc

Serviciul Uber a platit un impozit pe profit de 187. 000 lei, de 3 ori mai mult decat cele mai mari .

Videochatul - o afacere mai mult decat profitabila

De la an la an, industria videochatului devine din ce in ce mai infloritoare si profitabila pentru toate partile implicate: de la modele, pana la studiourile care functioneaza legal. Chiar si statul roman beneficiaza de pe urma activitatii acestor locatii.

Videochatul - o afacere mai mult decat profitabila

De la an la an, industria videochatului devine din ce in ce mai infloritoare si profitabila pentru toate partile implicate: de la modele, pana la studiourile care functioneaza legal. Chiar si statul roman beneficiaza de pe urma activitatii acestor locatii.

Caru' cu vedete:Anda Adam, adevarul din spatele camerelor de la Exatlon: Eram paziti de oameni cu pusca. E mult mai rau decat se vede la TV;Imaginile picante cu Meghan Markle, pe care Printul Harry nu ar vrea sa le vada;Oana Lis isi doreste cu orice pret

Anda Adam, adevarul din spatele camerelor de la Exatlon: Eram paziti de oameni cu pusca. E mult mai rau decat se vede la TV. Aceasta competitie este extrem de dura si grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu conteaza extrem de tare in competitia asta. Adelina Pestritu, nevoita sa renunte la raton, dupa ce a ramas gravida. Mi-a sfasiat inima. Bruneta este alergica la parul animalului, asa ca medicii i-au interzis sa mai stea in preajma lui. A fost dureros.

Becali: Printul Charles are o fata de om sfant! A facut un lucru mai mare decat toti imparatii si regii Frantei si Angliei! (VIDEO)

Printul Charles, mostenitorul coroaneibritanice, s-ar fi convertit la ortodoxie, insa totul s-a facut in mare secret si cu mult timp in urma. Detalii AICI) Informatia a fost comentata, in stilul.

Anda Adam a facut dezvaluiri despre conditiile grele de la Exatlon: Este mult mai rau decat se vede la TV. Eram paziti de oameni cu pusti FOTO

Cantareata Anda Adam, prima vedeta care a parasit competitia Exatlon de la Kanal D,dupa ce s-a accidentat la picior, a oferit detalii mai putin cunoscute despre emisiunea filmata in Republica Dominicana.

Incertitudine dupa aplicarea Legii salarizarii si revolutia fiscala: Angajati cu vechime vor fi platiti mai prost decat debutantii, zeci de mii de bugetari asteapta fluturasul de salariu cu teama ca le scad veniturile, salariile parlamentarilor cresc

Noua lege a salarizarii si masura trecerii contributiilor din sarcina angajatorului la angajat au creat haos atat in sectorul bugetar, cat si in sectorul privat. Liderii sindicali avertizeaza ca zeci de mii de bugetari din ministere vor avea salarii si cu pana la 40% mai reduse, in urma reincadrarii in noile grile de salarizare. De exemplu, afectati sunt greferii cu vechime mai mare de 15 ani, care vor pierde la salariu sume de pana la 500 de lei. Reduceri de salarii vor mai fi in invatamant si sanatate pentru personalul auxiliar. Probleme ar putea aparea si in sectorul privat, dupa trecerea contributiilor la angajat, existand riscul ca peste doua milioane de salariati sa fie afectati. Aceasta in ciuda faptului ca membrii Guvernului, in frunte cu ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, au dat asigurari ca niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii.

Mai putin inseamna, uneori, mai mult. Reteta Apple

Apple a vandut mai putine iPhone-uri in ultimul trimestru al anului trecut, dar preturile mai mari a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )