Libnet.ro
UNICEF

13:15

UE plateste AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
UE plateste AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale. continuă pe Adevărul

UE plateste AstraZeneca cu 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate sle contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale, potrivit News.

DOCUMENT: Ajutoarele de stat de 500 milioane Euro pentru HoReCa se complica si se amana (proiect)

Ministerul Economiei vrea sa complice si sa amane schema de ajutoare de stat de 500 milioane de euro pentru restaurante, pensiuni, agentii de turism si alte firme din sectorul HoReCa, potrivit unui proiect oficial de modificare a ordonantei de urgenta 2242021.

O simpla operatie in Acrobat Reader a spulberat misterul pretului platit de UE pentru 300 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca Dezvaluirile facute de Der Spiegel

Uniunea Europeana plateste laboratorului britanic AstraZeneca 870 de milioane de euro pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva covid-19, dezvaluie revista germana Der Spiegel cu ajutorul functiei marcaj in document a Acrobat Reader, care a permis citirea partilor cenzurate ale contractului, publicat vineri, cu scopul protejarii unor informatii confidentiale, potrivit news. ro.

Muzeul ASTRA din Sibiu investeste 2,5 milioane euro din fonduri norvegiene intr-un spatiu pentru invatarea si promovarea mestesugurilor romanesti

Muzeul ASTRA din Sibiu a anuntat inceperea lucrarilor pentru renovarea Casei Artelor, primul centru din Sibiu care va reuni invatarea, promovarea si comercializarea obiectelor mestesugaresti de arta romaneasca. Investitia totala va fi de 2,5 milioane euro si va include renovarea completa a unei case de patrimoniu din Piata Mica a Sibiului si transformarea ei in spatiu pentru organizarea de ateliere de mestesugarit, o Galerie de Arta Populara de unde doritorii vor putea achizitiona obiecte de artizanat, dar si o cafenea culturala amenajata la parterul casei, conform unui comunicat trimis redactiei.

Casa memoriala de 100.000 de euro pentru un mare actor roman. Planul secret al femeii care l-a iubit enorm (exclusiv)

Un cunoscut actor roman va avea o casa memoriala in valoare de 100. 000 de euro. Cum va arata casa care il va comemora pe marele artist si despre cine este vorba veti afla in continuare. Casa memoriala de 100. 000 de euro pentru un mare actor roman Celebra actrita romanca, Anca Pandrea locuieste intr-o casa din .

Business report Regii moderni ai asfaltului. Cum pedepseste Romania hotii de identitate de pe net. PSD-istii lui Dragnea intra la guvernare pe valul USR. 27.000 de euro pentru diplome pompoase. Platile catre firme nu se pot face pana nu se aproba Bugetul

Daniel David: Celelalte generatii au mai prins razboaie, foamete, generatiile tinere au crezut probabil ca lumea este un mic paradis * Regii moderni ai asfaltului * Impozite locale 2021: Ce trebuie sa stie persoanele fizice *Havrilet, Min. Energiei: Consumatorii de energie electrica trebuie sa iasa din captivitatea serviciului universal * O alta flota a Romaniei este pe cale sa dispara * Compania de Aeroporturi Bucuresti a platit 27. 000 de euro pentru diplome pompoase ca Managerului Anului * PSD-istii lui Dragnea intra la guvernare pe valul USR * Un roman care lucreaza in afara tarii trimite acasa circa un sfert din cat castiga lunar * Cum ii pedepseste Romania pe hotii de identitate de pe net * Ministrul Economiei: Platile catre firme nu se pot face pana nu se aproba Bugetul * Ex-primarul Tudorache: 750000 lei la avocati, 11000 leiluna consilierilor juridici de la sectorul 1 * Cand ar putea deveni realitate impozitul zero pe salariul minim.

UE da voie statelor membre sa acorde ajutoare de cate 1,8 milioane Euro pana la finalul anului 2021

Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie 2021 cadrul temporar pentru masuri de ajutor de stat de redresare din criza COVID, majorand de la 800. 000 de euro la 1,8 milioane de euro plafonul pana la care autoritatile nationale pot sa acorde ajutor de stat unei firme.

Axa rutiera care strabate judetul Galati de la nord la sud, modernizata cu fonduri europene, de 35 de milioane de euro

Proiect de investitie in valoare de 35 milioane de euro pentru modernizarea axei rutiere a judetului Galati. Este vorba de 60 de km de drum judetean, pe ruta DN24D - Balabanesti Balasesti - Ciurestii Noi Cotoroaia Certesti Blanzi - Corod - Valea Marului - Slobozia Conachi Mihail Kogalniceanu - intersectia cu DN25.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )