Libnet.ro
UNICEF

16:45

Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul

Playtech Playtech,
Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul

De cand John Biggins a inventat cardul de credit, oamenii au cam renuntat la portofelele cu sume mari. Pana la urma, este mai comod si mai sigur sa folosesti cardul pentru efectuarea tuturor platilor. Gratie avansarii tehnologiei, acum avem la dispozitie ceva si mai accesibil: portofelul virtual, pe care il poti accesa prin smartphone-ul pe [] Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune laptopuri business

Am strans cele mai bune laptopuri business si cele mai bune oferte pe care le gasiti pe piata in acest moment. Printre cele mai bune laptopuri business gasim o diversitate de configuratii dar si de preturi. Nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbim despre cele mai bune laptopuri business si sa credeti ca vorbim [] Cele mai bune laptopuri business Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Cele mai bune flori de camera

Cele mai bune flori de camera. Oamenii au nevoie de un aer curat pentru ca sanatatea lor sa nu fie pusa in pericol, insa si pentru sporirea productivitatii si alungarea semnelor de oboseala. Un raspuns la toate acestea sunt anumite flori in camera.

Cele mai bune gadgeturi pentru fotografii sub apa

In cel mai recent episod al emisiunii PLAYTECH, am testat trei gadgeturi cu care te poti fotografia sau filma pe sub apa. Mai jos vorbim mai pe larg despre gadgeturile din emisiune si va prezentam si cateva alternative. Pentru testul de saptamana trecuta, pentru a ne face poze pe sub apa, am folosit un smartphone [] Cele mai bune gadgeturi pentru fotografii sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La placinte, inainte! Istoria unui desert gustos: cele mai bune retete din diverse regiuni ale tarii. Acest fel de mancare a aparut acum mii de ani

Fie ca vorbim despre placinta cu fructe de padure, cu mere si scortisoara, cu branza si stafide sau cu carne, preparatul are in spate o istorie de mii de ani. Nu exista sarbatoare fara placinta in familiile de romani, iar cele mai multe retete se transmit din generatie in generatie.

Testul Cambridge English: Advanced. Romania se numara printre tarile cu cele mai bune performante din lume

80% dintre candidatii romani care au sustinut examenul Cambridge English: Advanced CAE) in 2014 au obtinut atestatul, plasand astfel Romania printre tarile cu cei mai performanti candidati din lume, potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment. Statisticile arata si care sunt cele mai intalnite greseli in randul candidatilor romani, printre ele numarandu-se omisiunea literelor mute sau a articolului the.

Cum sa ne umplem corpul de vitalitate primavara. Cele mai bune energizante naturale recomandate de specialisti

Primavara, organismul uman are o rezistenta mai scazuta deoarece iese din iarna. Lipsa de vlaga poate fi insa usor combatuta cu diferite energizante naturale cum ar fi laptisorul de matca sau mierea. Administrate in mod constant, aceste energizante isi vor arata rapid rezultatele si nu doar pentru o durata scurta de timp.

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Romanii din diaspora trimit anual in tara peste doua miliarde de euro, o buna parte din suma fiind transferata prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani. Care sunt comisioanele percepute pentru aceste transferuri?.

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Romanii din diaspora trimit anual in tara peste 2 mld. de euro, o buna parte din suma fiind transferata prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani. Care sunt comisioanele percepute pentru aceste transferuri?.

Cele mai bune filme de comedie la TV azi

Programul TV de azi anunta cateva filme de comedie interesante pentru un inceput de saptamana cu zambetul pe buze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )