Libnet.ro
UNICEF

00:07

Platforma online unde romanii pot raporta reactiile adverse survenite in urma vaccinarii impotriva COVID-19 a devenit functionala

B1 B1,
Platforma online unde romanii pot raporta reactiile adverse survenite in urma vaccinarii impotriva COVID-19 a devenit functionala

Romanii care s-au vaccinat impotriva COVID-19 pot raporta eventualele reactii adverse,incepand de luni, 28 decembrie,pe site-ulAgentiei Nationala a Medicamentuluisi a Dispozitivelor. continuă pe B1

Cum se pot raporta reactiile adverse la vaccinul impotriva COVID-19

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania ANMDMR) pune la dispozitia pacientilor si a profesionistilor din domeniul sanatatii noile fise de raportare a reactiiloradverse suspectate post-imunizare la vaccinurile impotriva COVID-19.

Platforma online pentru reactiile adverse aparute dupa vaccinul anti-COVID. Medic epidemiolog: Am facut la viata mea toate vaccinurile obligatorii si cele facultative!

Campania de vaccinare continua, iar dozele anti-COVID vor ajunge in Romania si in zilele urmatoare, in timp ce autoritatile inca administreaza prima transa. Doar 1. 000 dintre cele 5. 000 de cadre medicale programate in primul val au fost vaccinate in prima zi, iar astazi continua imunizarea. Agentia Nationala a Medicamentului a lansat astazi o platforma online, unde atat pacientii cat si medicii pot raporta reactiile adverse aparute dupa vaccinare.

Agentia Europeana a Medicamentului a publicat prospectul vaccinului antiCovid: Care sunt recomandarile, reactiile adverse si contraindicatiile

Comisia Europeana a publicat prospectul vaccinului antiCOVID-19. Denumirea comerciala a acestuia este Comirnaty concentrat pentru dispersie injectabila - Vaccin de tip ARNm COVID-19 si este indicat pentru imunizare activa pentru prevenirea COVID-19 cauzat de virusul SARS-CoV-2, la persoane cu varsta de 16 ani si peste. Reactiile adverse foarte frecvente observate in timpul studiilor clinice sunt cefalee, durere localizata la articulatii, dureri musculare, fatigabilitate sau frisoane si febra.

Medicii si pacientii pot raporta online reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID

Agentia Nationala a Medicamentului ANMDMR) a realizat pentru pacienti si profesionistii din domeniul sanatatii noile fise de raportare a reactiilor adverse suspectate.

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeiu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeriu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

A aparut prospectul vaccinului anti-COVID-19. Medic: Reactiile adverse sunt chiar mai putine decat la vaccinurile care se fac de rutina (VIDEO)

A aparut prospectul vaccinului anticoronavirus. Documentul arata care este compozitia serului, pentru cine este el destinat, dar si care sunt posibilele reactii adverse. Astfel, printre cele mai importante efecte se.

Cum te poti programa pentru vaccinarea anti-COVID-19. Acceseaza platforma online!

Primele doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns in Romania. Cetatenii care doresc sa se imunizeze pot sa se programeze prin intermediul unei platforme online, comunicata de Comitetul National de Coordonare a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )