Libnet.ro
UNICEF

22:15

Au platit 6.000 de euro pentru o pisica exotica. Ce au primit acasa, de fapt, i-a facut sa planga instant

Playtech Playtech,
Au platit 6.000 de euro pentru o pisica exotica. Ce au primit acasa, de fapt, i-a facut sa planga instant

Un cuplu din Franta a comandat online un pui de pisica de rasa, pentru care urmau sa plateasca la livrare 6. 000 de euro. Cumparatorii au aflat dupa cateva zile ca le-a fost trimis un pui de tigru indonezian. Sotii au depus plangere, descoperindu-se astfel o retea care facea trafic cu animale. intamplarea care a deconspirat . continuă pe Playtech

Doi soti au platit o avere pentru o pisica rara, dar au primit alt animal. Si-au dat seama abia dupa cateva zile

Dupa lungi negocieri un cuplu din Franta a comandat online un pui de pisica din rasa Savannah pentru care urmau sa plateasca, la livrare, suma de 6000 euro. Cumparatorii au aflat abia dupa cateva zile ca le-a fost livrat un pui de tigru indonezian, dintr-o specie protejata prin lege. Sotii au depus plangere la politie si asa a fost descoperita o retea care facea trafic cu animale.

Descoperirea unor francezi, dupa ce au cumparat cu 6.000 de euro o pisica de pe internet

Politia franceza a arestat sapte persoane sub acuzatia de trafic de specii protejate dupa ce un cuplu din Le Havre care a cumparat un pui de pisica Savannah s-a trezit cu un pui de tigru din.

Sesiunea online de cerere a fondurilor de cate 2.000 Euro, pentru IMM, PFA, ONG, CMI, luni, de la ora 10.00

Microintreprinderile, persoanele fizice autorizate, organizatiile neguvernamentale si cabinetele medicale incep, luni, 12 octombrie 2020, de la ora 10. 00, sa aplice online pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro fiecare din cadrul ajutoarelor de stat din fonduri europene si de la buget, pentru redresare din criza COVID-19.

Fonduri europene: 30.000-100.000 Euro pentru firme, sa-si ia calculatoare. Ghidul propus si schema de finantare

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine fonduri europene de cate 30. 000 de euro, sa-si cumpere calculatoare si alte echipamente si servicii pentru digitalizare, in anumite conditii cuprinse in proiectul de Ghid al solicitantului si schema de minimis. Documentele publicate de Ministerul Fondurilor Europene si consultare publica reprezinta un nou pas in operationalizarea liniei de finantare de digitalizare a IMM.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2397 seconds )