Libnet.ro
UNICEF

01:05

Playboy publica din nou fotografii nud. NakedIsNormal

ADPM ADPM,
Playboy publica din nou fotografii nud. NakedIsNormal

Playboy publica din nou fotografii nud. Reprezentantii publicatiei spun ca revin la vechiul obicei, dupa ce au constatat ca isi pierd publicul dupa ce au decis, initial, sa scoata acest tip de fotografii din revista. continuă pe ADPM

Playboy va publica din nou fotografii nud: Eliminarea lor a fost o greseala. Cum arata coperta viitorului numar FOTO

Editorii Playboy revin asupra deciziei de a nu mai publica fotografii nud, directorul de creatie recunoscand ca a fost o greseala eliminarea pictorialelor care au facut revista celebra pe intreg mapamondul.

inapoi la NUDITATE: Revista Playboy RENUNTA din nou LA HAINE, dupa un an de pauza

Femeile dezbracate revin in revista Playboy, incepand cu numarul din martie! Se pune astfel punct unui an intreg in care nuditatea a fost banata in revista pe care tocmai pozele.

FOTO. Senatorul USR Mihai Gotiu a fost surprins, din nou, dormind in plenul Parlamentului. Gotiu: Poza e facuta in timp ce clipeam

Senatorul USR, Mihai Gotiu, a fost surprins, din nou, atipind in plenul Parlamentului, la doar cateva zile dupa ce a motait in timpul dezbaterilor privind bugetul de stat.

Senatorul USR, Mihai Gotiu, a fost surprins, din nou, dormind in plenul Parlamentului. Gotiu: Poza e facuta in timp ce clipeam

Senatorul USR, Mihai Gotiu, a fost surprins, din nou, atipind in plenul Parlamentului, la doar cateva zile dupa ce a motait in timpul dezbaterilor privind bugetul de stat.

Procurorii sud-coreeni cer, din nou, mandat de arestare pentru mostenitorul Samsung

Anchetatorii care verifica un scandal de coruptie la nivel inalt din Coreea de Sud au cerut ieri, din nou, emiterea unui mandat de arestare pentru mostenitorul grupului Samsung, Jay Y. Lee, dupa ce o solicitare similara a fost respinsa luna trecuta de justitia sud-coreeana, informeaza Reuters.

Mircea Radu, din nou tatic. Are o fetita!

Mircea Radu este din nou tatic. Sotia lui, Raluca, a adus pe lume o fetita. Acesta este si motivul pentru care prezentatorul a lipsit de la Preselectiile Eurovision de duminica seara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )