Libnet.ro
UNICEF

19:30

PLDM: Aceasta sesiune parlamentara a fost una dintre cele mai rusinoase

Adevărul Adevărul,
PLDM: Aceasta sesiune parlamentara a fost una dintre cele mai rusinoase

Membrii fractiunii Partidului Liberal Democrat in Parlament considera ca sesiunea parlamentara, care se incheie oficial astazi, 31 iulie, a fost una dintre cele mai rusinoase si va ramane un capitol dureros pentru intregul popor. continuă pe Adevărul

Imagini SCANDALOASE! Pui de PANDA abuzati la una dintre cele mai renumite centre de ingrijire a animalelor din China (VIDEO)

Imagini revoltatoare la una dintre cele mai prestigioase centre de ingrijire a a animalelor din China. Doi ingrijitori din baza Chengdu au fost filmati in timp ce aruncau cu brutalitate doi pui de.

E una dintre cele mai dorite femei din Romania! Dar Adelina Pestritu nu a fost mereu asa! Vedeta a investit o avere in transformarea ei! - VIDEO

De la o fata simpla, Adelina Pestritu a devenit un adevarat fashion icon. A vrut sa fie o vedeta in adevaratul sens al cuvantului si a reusit. Primul pas a fost sa scape de cele cateva.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Barcelona. 48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci in stare extrem de grava. Consulatul General verifica daca sunt romani printre victime

48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt in stare critica, in urma unui incident feroviar care a avut loc intr-o gara din Barcelona. Trenul nu a franat si s-a izbit violent de peron.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Barcelona. 48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci in stare extrem de grava

48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt in stare critica, in urma unui incident feroviar care a avut loc intr-o gara din Barcelona. Trenul nu a franat si s-a izbit violent de peron.

Toate sinecurile daruite oamenilor de partid in prima sesiune parlamentara

Principalele partide din Parlament au avut grija sa-si recompenseze propriii membri cu functii bine platite de stat. Cele mai multe sinecuri au mers la PSD, insa nici PNL, formatiune din opozitie, nu a fost uitata, primind mai multe posturi cheie in administratie.

PNL ar putea depune o motiune de cenzura, in urmatoarea sesiune parlamentara - surse

PNL analizeaza posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, in sesiunea parlamentara care incepe din septembrie, au precizat surse politice pentru Hotnews. ro.

Un nou cuplu in showbiz. indragostitii au fost surprinsi sarutandu-se pe plaja (FOTO)

O noua poveste de dragoste este pe cale sa inceapa in showbiz. Una dintre cele mai frumoase prezentatoare, cea care prezinta show-ul X Factor in Italia, au fost surprinsa sarutandu-se cu.

S-au luat la cearta din cauza pozitiilor sexuale, iar una dintre ele a ajuns sa cada de la balcon

O femeie din Germania a ajuns la spital, dupa ce a cazut in gol de la balcon, potrivit Metro. Victima intretinea relatii sexuale cu un barbat si cu inca o femeie. La un moment dat, cele doua.

Romani, sclavii celui mai periculos traficant de droguri. Unul dintre cele mai periculoase carteluri din lume a facut un pact cu gangsteri romani pentru livrare de droguri in Marea Britanie

Cel mai cunoscut interlop mexican, denumit El Chapo, a fost capturat anul trecut de puscasii marini mexicani dupa o operatiune spectaculoasa. Putina lume stie ca au existat si romani care au lucrat.

Sanii prea mari i-a adus necazuri uneia dintre cele mai SEXY fotomodele: Ma trimiteau sa joc in filme pentru adulti (FOTO)

O rusoaica bine dotata i-a zapacit pe barbati. Olyria Roy si-a dorit dintotdeauna sa ajunga pe podium, dar era refuzata deseori din cauza sanilor prea mari. Multe dintre agentiile de modeling o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )