Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pleaca Tariceanu, vine Melescanu. Fostul ministru de Externe, ofertat de PSD pentru a prelua sefia Senatului (VIDEO)

B1 B1,
Pleaca Tariceanu, vine Melescanu. Fostul ministru de Externe, ofertat de PSD pentru a prelua sefia Senatului (VIDEO)

Calin Popescu-Tariceanu a explicat, luni, motivul pentru care a plecat din fruntea Senatului, cu mentiunea ca va sustine un discurs mai amplu in plen, in aceeasi zi. intre timp, Teodor Melescanu a primit o. continuă pe B1

George Maior, despre rechemarea sa in tara: Nu a existat nicio discutie cu fostul ministru de externe

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat, vineri, dupa audierea sa la Sectia de ancheta in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, ca nu a avut nicio discutie cu fostul ministru de Externe Teodor Melescanu despre rechemarea sa in tara.

PSD il sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului Melescanu: Eu sunt membru ALDE si ramanem in opozitie Tariceanu: Am vorbit aseara, nu mi-a zis nimic despre o astfel de intentie - UPDATE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu este sustinut de grupul parlamentar al PSD pentru functia de presedinte al Senatului. Anuntul a fost facut atat de premierul Viorica Dancila, la finalul intrunirii senatorilor social-democrati, cat si de Melescanu, care a precizat ca nu a avut o discutie in acest sens cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Locul a fost al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat.

Teodor Melescanu: Ma bazez pe cei care cred ca e nevoie la conducerea Senatului de un om cu experienta, echilibrat

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, este sustinut de PSD la sefia Senatului, dupa ce Calin Popescu Tariceanu si-a dat astazi demisia. Am inteles ca, in acest moment, cand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )