Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cu ce a plecat Paris Hilton din Romania

ADPM ADPM,
Cu ce a plecat Paris Hilton din Romania

Paris Hilton a petrecut nici doua zile in Romania, insa a parasit tara cu mai multe amintiri: o vanataie pe bratul stang si produse din Duty Free in valoare de 5000 de euro. continuă pe ADPM

Caru cu vedete: Paris Hilton a intrat n toaleta, acolo unde, spre surprinderea generala, a intrat nsotita de un brunet; Chris Brown a fost arestat imediat ce a cobort de pe scena, n Florida; Jean-Paul Gaultier, prezentare de moda n semn de protest fata d

Paris Hilton a facut in Romania 800 $ pe minut. Paris Hilton, 37 de ani, a facut senzatie in noaptea de miercuri spre joi, in clubul bucurestean Nuba de pe malul lacului Herastrau. Desi s-a lasat indelung asteptata. Anamaria Ferentz vrea sa pozeze goala la 50 de ani. Nu pentru bani, ci doar sa demonstrez ca se poate. Artista care s-a lepatat in urma cu opt ani de statutul de vedeta in Romania si a luat-o de la zero in Statele Unite.

VIDEO Pretul unei mese la show-ul sustinut de Paris Hilton. Cnd se va ntoarce n Romnia

Controversata Paris Hilton, una dintre mostenitoarele imperiului cu acelasi nume, a ajuns pentru prima data in Romania.

Ce show a facut Paris Hilton in clubul din Bucuresti

Paris Hilton a fost invitatul special al unei petreceri organizate joi seara in clubul Nuba din Bucuresti. Iata cum a mixat starleta si ce show a facut pentru bucuresteni! .

De unde provin numele tuturor judetelor din Romania

Cele mai multe nume ale judetelor din Romania provin din cuvinte vechi, de origine straina. Alba provine de la culoarea alba a zidurilor din piatra ale cetatii medieval. Arad se crede ca.

S-a terminat! BIANCA DRAGUSANU pleaca din Romania! Mesajul de ADIO catre fani

Bianca Dragusanu si-a anuntat fanii ca va pleca pentru o scurta perioada de timp din Romania! Vedeta va vizita in perioada urmatoare Italia. Stiti ca am vorbit de vreo 100 de ori de cat de datori ne.

Oras subteran din Romania, cu efecte miraculoase. Cum arata aceasta oaza de sanatate

Exista un loc din Romania despre care se spune ca ar fi o adevarata oaza de sanatate. Este vorba despre Salina Praid, care se intinde pe 1300 de metri patrati. Printr-un tunel lung de peste 1. 000 de metri.

Anuntul unui savant NASA despre extraterestrii zdruncina din temelii planeta: Nici nu aveti idee ce se afla acolo!

Un fost cercetator din cadrul NASA a confirmat existenta extraterestrilor, oferind detalii nestiute pana acum. Profesorul de fizica a fost cercetator la NASA si considera ca guvernele din intreaga lume incearca sa.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Situatie CRITICA pentru trei milioane de masini din Romania!

Era masinilor diesel se apropie de final, dupa ce tot mai multe tari din vestul Europei au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru automobilele care merg cu motorina. Comisia Europeana ar.

SCANDAL la REALITATEA TV. Bucurenci, DAT AFARA pentru ca l-a contrazis pe Banescu (BOR), DEMASCA IPOCRIZIA postului: Ce s-a intamplat e unul dintre motivele pentru care prietenii mei pleaca din Romania

O emisine difuzata duminica pe Realitatea TV s-a lasat cu un scandal de proportii, cu ecouri si in mediul online. Consultantul in comunicare Dragos Bucurenci sustine ca a fost dat afara din emisiunea.

Legumele infectate cu Listeria, retrase si din Romania. Anuntul autoritatilor

Scandalul legumelor congelate, infectate cu Listeria, o bacterie atat de periculoasa incat ar fi dus la moartea a 9 persoane, in Europa, a ajuns si in tara noastra. Distributorii producatorului din Ungaria, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )