Libnet.ro
UNICEF

15:30

Plenul Camerei Deputatilor a schimbat legea educatiei. Copiii vor putea fi inscrisi la scoala si fara CNP

Antena3 Antena3,
Plenul Camerei Deputatilor a schimbat legea educatiei. Copiii vor putea fi inscrisi la scoala si fara CNP

Plenul Camerei Deputatilor a modificat legea educatiei nationale. Astfel, elevii care nu au CNP se vor putea inscrie chiar si asa la unitatile de invatamant. Deputatul Oana Bizgan a declarat. continuă pe Antena3

Legea Educatiei privind detasarea cadrelor didactice, modificata

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi o cerere de reexaminare, la solicitarea Curtii Constitutionale, cu privire la modificarea Legii Educatiei nationale, care se refera la detasarea personalului didactic titular.

inscrierea copiilor fara CNP la scoala, adoptata in Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a modificat, miercuri, legea educatiei nationale, in sensul acceptarii inscrierii, de catre unitatile de invatamant, a persoanelor care nu detin cod numeric personal CNP). in afara procesul este mult mai simplu. Actele de identitate se realizeaza in cadrul maternitatilor. Cu alte cuvinte, calitatea de nascut vine laolalta cu calitatea de cetatean, spun expertii.

Cearta violenta in sedinta Camerei Deputatilor. Dragnea si Ciolacu, la un pas de bataie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost aproape sa se ia la bataie cu colegul sau de partid, Marcel Ciolacu, aflat in grupul pucistilor. Informatia a fost publicata initial de Digi 24, iar surse politice au detaliat episodul pentru Adevarul. Disputa a avut loc la finalul sedintei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor. Ulterior, Liviu Dragnea si-a varsat nervii pe jurnalisti.

Deputatii au adoptat legea anti-bullying: Violenta psihologica, interzisa in scoli

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care interzice comportamentele care constau in violenta psihologica -bullying - in unitatile de invatamant si in toate spatiile destinate educatiei si formarii profesionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )