Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plenul reunit al Parlamentului in care Guvernul Grindeanu solicita votul de incredere a inceput

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Plenul reunit al Parlamentului in care Guvernul Grindeanu solicita votul de incredere a inceput

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a inceput miercuri, la ora transmiterii acestei stiri, premierul desemnat, Sorin Grindeanu, urmand sa solicite votul de incredere al Parlamentului pentru lista ministrilor si programul de. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

Grindeanu: Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Salut echilibrul lui Dragnea, a fost un adevarat om de stat

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si-a inceput discursul din plenul reunit al Parlamentului in care cere votul de incredere multumind PSD pentru propunere si afirmand ca Sevil Shhaideh ar fi fost o varianta excelenta de premier. El i-a.

Guvernul Grindeanu, votat miercuri in plenul Parlamentului

Ministrii din echipa guvernamentala condusa de Sorin Grindeanu vor fi audiati miercuri dimineata in comisiile de specialitate din Parlament, pentru ca incepand cu ora 15. 00 sa fie dezbatut programul de guvernare si apoi sa fie dat votul de investire a noului Executiv.

Guvernul Grindeanu, votat miercuri in plenul Parlamentului. Au inceput audierile ministrilor

Ministrii din echipa guvernamentala condusa de Sorin Grindeanu vor fi audiati miercuri dimineata in comisiile de specialitate din Parlament, pentru ca incepand cu ora 15. 00 sa fie dezbatut programul de guvernare si apoi sa fie dat votul de investire a noului Executiv.

Parlamentul a VOTAT Guvernul GRINDEANU

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit votul de incredere din partea plenului reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Rezultatul a fost 296 voturipentru si 133 impotriva, iar patru.

Noul Guvern primeste votul de investitura. Principalele declaratii din plen ale premierului desemnat si ale liderilor politici

Ministrii Guvernului Grindeanu vor primi votul final din partea celor Camere dupa ce toti candidatii propusi au primit avize favorabile din partea comisiilor de specialitate. Votul va fi cu bile.

Guvernul Grindeanu a fost prezentat de presedintele condamnat al PSD. Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost figurant la lansarea echipei guvernamentale PSD

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat numele ministrilor care formeaza noul guvern. Prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost spectator la acest moment. Dupa ce a anuntat numele, Dragnea l-a lasat si pe Grindeanu sa spuna cateva cuvinte. Lista contine nume foarte controversate.

Nicusor Dan, despre GUVERNUL GRINDEANU: Nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid

Liviu Dragnea a strans in cabinetul pe care i l-a dat lui Sorin Grindeanu oameni care i-au fost subordonati, fie pe linie administrativa, fie pe linie politica este de p[rere presedintele.

GUVERNUL GRINDEANU: BIOGRAFIA si AVEREA fiecarui ministru

Liviu Dragnea a anuntat, marti, ministrii din noul Guvern, care va fi condus de Sorin Grindeanu. Miercuri, 4 ianuarie, ministrii propusi vor fi audiati in comisiile parlamentare, intre orele 8.

Guvernul Grindeanu potrivit Realitatea TV

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va anunta, marti, care sunt numele care vor forma noul Cabinet condus de Sorin Grindeanu. Potrivit presei centrale, executivul de la Palatul Victoria va cuprinde 25 de ministere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )