Libnet.ro
UNICEF

12:30

Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu? Va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!

Hotnews Hotnews,
 Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu? Va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis marti un mesaj catre cei care vor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea: Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Sedinta decisiva la PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv(surse) / Premierul exclude varianta anticipatelor

Sedinta conducerii PSD in care liderii discuta despre strategia partidului dupa europarlamentare si despre condamnarea lui Liviu Dragnea a inceput. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu, Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri ca Oprisan, Olguta Vasilescu, Buzatu, Arsene nu s-au pozitionat inca. -------------11:30 Robert Negoita: PSD ar trebui sa faca un pas in spate si sa cedeze guvernarea pentru ca nu poti guverna cu 23% 11. 27 Marian Oprisan s-a pronuntat pentru ramanerea la guvernare: Mandatul primit in 2016 tine 4 ani / Dragnea a pierdut alegerile11:20 Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu?11:19 Stefanescu spune ca s-a saturat de cei care se dezic de liderii aflati la ananghie11:17 Dancila spune ca anticipatele nu sunt o varianta.

LIVETEXT Zi de foc pentru PSD. Dancila il vrea pe Ciolacu secretar general, in locul lui Stefanescu. Stanescu, propus pentru functia de presedinte executiv(surse) / Premierul exclude varianta anticipatelor

Sedinta conducerii PSD in care liderii discuta despre strategia partidului dupa esecul de la europarlamentare si dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea a inceput. Social-democratii vorbesc deja pe voci diferite. Cativa lideri vor iesirea de la guvernare, insa nucleul dur al partidului incearca sa stranga randurile. Viorica Dancila ii are alaturi de ea pe ministrii si lideri ca Paul Stanescu si Marcel Ciolacu. De altfel, Dancila intentioneaza sa propuna inlocuirea din functia de secretar al PSD a lui Codrin Stefanescu cu deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar pe Paul Stanescu drept presedinte executiv. De partea cealalta, lideri precum Oprisan, Olguta Vasilescu, Buzatu sau Arsene nu s-au pozitionat inca. -------------12:05 Dancila vrea o remaniere ampla. Pe lista s-ar afla Carmen Dan si Teodor Melescanu, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. De asemenea, Dancila va renunta si la serviciile lui Darius Vilcov. 11:40 Paul Stanescu a declarat inaintea sedintei BPN ca se gandeste daca preia sau nu functia de presedinte executiv al partidului. 11:30 Robert Negoita: PSD ar trebui sa faca un pas in spate si sa cedeze guvernarea pentru ca nu poti guverna cu 23% 11. 27 Marian Oprisan s-a pronuntat pentru ramanerea la guvernare: Mandatul primit in 2016 tine 4 ani / Dragnea a pierdut alegerile11:20 Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu?11:19 Stefanescu spune ca s-a saturat de cei care se dezic de liderii aflati la ananghie11:17 Dancila spune ca anticipatele nu sunt o varianta.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Serban Nicolae, in carti pentru sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae a declarat, marti seara, la finalul CEx PSD ca nu exclude o eventuala candidatura a sa la sefia PSD. Stire in curs de actualizare .

Noua organizare a PSD, dupa ce Dragnea a ajuns la puscarie. Cine compune conducerea partidului

Noua organizare a PSD, dupa ce Dragnea a ajuns la puscarie, a fost facuta in graba si, deocamdata, incomplet. Condamnarea lui Dragnea a fost lovitura grea pentru social democrati si tot greul atarna acum pe umerii Vioricai Dancila. Liviu Dragnea avea doua functii importante: de presedinte al celui mai mare partid din Romania si de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2553 seconds )