Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se plimba printr-o padure din judetul Timis, cand a vazut ceva de-a dreptul socant. I s-a facut instant pielea de gaina

Antena3 Antena3,
Se plimba printr-o padure din judetul Timis, cand a vazut ceva de-a dreptul socant. I s-a facut instant pielea de gaina

Se plimba printr-o padure din judetul Timis, cand a vazut ceva de-a dreptul socant. De creanga unui copac atarna cadavrul unui om, in stare avansata de putrefactie. Descoperire macabra a fost. continuă pe Antena3

Imagini tulburatoare din judetul Timis. Pompierii au salvat din calea apelor si un caine fidel, care nu si-a abandonat stapanii

Apele au facut prapad in judetul Timis, iar imaginile sunt de-a dreptul tulburatoare. Pompierii au fost solicitati sa intervina in mai multe localitati din judet, care au fost afectate de ape.

Se plimba prin padure cand a auzit un zgomot. S-a oprit. Si-a dat seama ca se intampla ceva grav. in doar cateva minute a inteles adevarul crunt

Se plimba prin padure cand a auzit un zgomot. S-a oprit. A inteles ca se intampla ceva grav. in doar cateva minute a inteles adevarul crunt. Barbatul a descoperit un bebelus viu, abandonat intr-o.

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Nu-ti vine sa crezi ca esti in Romania! (VIDEO)

Conducea pe o strada din Baia Mare cand a zarit un tanar cu un comportament de-a dreptul ciudat. A scos imediat telefonul si l-a inregistrat. Este de neinchipuit ca asa ceva se petrece in Romania. Mai.

Cativa turisti erau intr-o padure din Vrancea cand au avut parte de o intamplare neasteptata: Dumnezeule. Nu am stiut unde sa-l bagam (VIDEO)

Cativa turisti erau in apropiere de Lepsa, Vrancea cand au avut parte de o intamplare total neasteptata. Acestia erau in apropiere de cabana lor candau zarit un ursulet de aproximativ patru.

A fost oprit de politisti pe strazile din Timisoara, insa cand s-a legitimat oamenii legii au ramas uluiti. Ce a scos barbatul din portofel (FOTO)

Un barbat din Timisoara a fost prins cu masina intr-o zona pietonala de catre oamenii legii. Acestia i-au cerut sa prezinte un act de identitate prin prisma caruia sa sa legitimeze. Cand a scos cart.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )