Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

B1 B1,
in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cauta sprijin din partea altor partide in plin scandal politic cu premierul Sorin Grindeanu. Astfel, liderul social-democratilor s-a intalnit vineri dimineata cu pr. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, intalnire cu premierul Luxemburgului in plina criza politica

Romania e in plina criza politica, dar Sorin Grindeanu azi isi continua programul public. Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe primul ministru Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel. Vom.

Carmen Dan, declaratii in plina criza politica: Ministerul de Interne isi va face treaba indiferent de situatie

Carmen Dan a facut declaratii in plina criza politica. Nu a fost o declaratie de presa cu o tema anuntata. in utlimele zile am primit multe mesaje, atat de la cetateni.

FOTO + VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria: Sunt la munca. Situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare. Xaver Bettel: Crize politice exista in toate tarile. Import

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, cu onoruri militare, la Palatul Victoria. El a declarat ca nu este singur si ca situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare.

Grindeanu cauta sprijin in interiorul PSD, in plin razboi cu Dragnea:A convocat sedinta in acest weekend

Premierul Sorin Grindeanu cauta sprijin in interiorul PSD, in plin razboi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a convocat in week-end o sedinta cu liderii PSD Timis, filiala pe.

VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Astept sa fie rezolvata aceasta problema. Klaus Iohannis, prima reactie privind criza politica din guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut primul comentariu direct privind criza politica din PSD ca urmare a conflictului dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Institutional, astept sa fie rezolvata.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Europarlamentar roman, semnal de alarma la criza politica din tara: Presedintele Donald Trump va dori sa fie...

Toti cei implicati in actuala criza politica de la Bucuresti trebuie sa fie constienti ca presedintele SUA, Donald Trump, va dori sa fie tinut la curent in legatura cu evolutia situatiei, a af.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )