Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti decurg in ritm alert - VIDEO

Antena3 Antena3,
in plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti decurg in ritm alert - VIDEO

In plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti pentru EURO decurg in ritm alert. Ministrul Tineretului si Sportului, a mers ieri in vizita la Arenele Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf. La stadionul Stelei a inceput montarea tabelei si se lucreaza la instalatia de nocturna. Se asteapta o finalizare a Arenei in aceasta vara. continuă pe Antena3

Skoda a reluat productia incepand de luni la cele trei uzine din Cehia

Producatorul ceh de automobile Skoda Auto a anuntat, luni, ca a reluat productia de autoturisme la cele trei fabrici ale sale din Cehia, implementand totodata masuri stricte de protectie a angajatilor, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Gheorghe Popescu e optimist: In toamna cele trei stadioane vor fi gata

Fostul mare international Gheorghe Popescu e optimist in ceea ce priveste finalizarea lucrarilor de constructie al celor trei arene cuprinse in programul EURO 2020 la Bucuresti.

VIDEO Petrecere cu manele, alcool si arme la Medgidia in plina pandemie de coronavirus

Trei barbati din Medgidia au incins o petrecere cu manele si bauturi alcoolice, iar apoi s-au jucat cu o arma de tip airsoft.

Imaginea virala cu zeci de lilieci vanduti intr-o piata umeda din Indonezia in plina pandemie de coronavirus

In piata Tomohon din Indonezia inca se vand lilieci pentru consum, in plina pandemie de coronavirus, iar mai multi experti in sanatate publica au criticat acest obicei.

Asistenta vindecata de coronavirus din Bucuresti: Am fost printre primii donatori de plasma. Daca poti face un bine, fa-l cu drag!

Eufrosina Serban este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. Dupa ce a tratat zeci de pacienti, femeia in varsta de 47 de ani s-a infectat cu coronavirus, iar azi la doua saptamani de la vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasma.

CORONAVIRUS |Vesti bune in plina pandemie: Focarul de COVID-19 de la Spitalul Militar din Focsani a fost stins. Doua spitale din judetul Alba au raportat vindecarea tuturor cadrelor medicale infectate (VIDEO)

Vesti bune de la Spitalul din Focsani, acolo unde, pe 12 aprilie, s-a instituit o conducere militara pentru a face fata crizei provocate de noul coronavirus. Focarul de COVID-19 de la unitatea medicala a fost.

Stadionul Arcul de Triumf, primul care va fi gata dintre cele trei aflate in constructie

Arena din centrul Bucurestiului va fi data in folosinta in vara acestui an, a anuntat ministrul Tineretului si Sportului.

INTERVIU Peisagistul Nicolas Triboi, despre amenajarea spatiilor verzi din Bucuresti: Sa pui panselute si gazon asa abuziv, sa iti iei bani, este un gest primitiv

In Bucuresti, amenajarea spatiilor verzi inseamna sa pui jardiniere scumpe, panselute si alte flori care trebuie schimbate la cateva saptamani, gardulete, rulouri de gazon, sisteme de irigatii. Sunt lucrari scumpe si nesustenabile. Sunt si o afacere profitabila pentru cateva firme abonate la bani publici. Cam 700 milioane de lei platesc in medie primariile pentru asta. Peisagistul Nicolas Triboi, cu o bogata experienta in Franta si Romania, explica, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ce inseamna un spatiu verde contemporan, cum sunt implicati locuitorii in amenajarea acestora, care sunt tendintele in Europa, de ce panselutele nu mai sunt la moda si cum modestia si dezvoltarea durabila iau locul opulentei. Bonus, o explicatie pentru toaletarile barbare din oras.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )