Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ploaia i-a salvat de la moarte pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Irina?

Adevărul Adevărul,
Ploaia i-a salvat de la moarte pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Irina?

Fostul agent dublu Serghei Skripal si fiica sa Iulia erau supravegheati de cel putin cinci ani de serviciul de informatii al armatei ruse GRU), sustin autoritatile britanice care investigheaza legaturile dintre otravirea familiei Skripal si moartea lui Gareth Williams, un spion MI6 ucis cu opt ani in urma. Cei doi au reusit sa supravietuiasca atacului cu agentul neurotoxic datorita ploii care a spalat substanta de pe clanta usii locuintei lor. continuă pe Adevărul

Ploaia i-a salvat de la moarte pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia Irina ?

Fostul agent dublu Serghei Skripal si fiica sa Iulia erau supravegheati de cel putin cinci ani de serviciul de informatii al armatei ruse GRU), sustin autoritatile britanice care investigheaza legaturile dintre otravirea familiei Skripal si moartea lui Gareth Williams, un spion MI6, ucis cu opt ani in urma. Cei doi au reusit sa supravietuiasca atacului cu agentul neurotoxic datorita ploii care a spalat substanta de pe clanta usii locuintei lor.

Londra aduce lamuriri in cazul Skripal: fostul agent GRU era supravegheat de cel putin cinci ani de serviciile ruse

Fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa Iulia, otraviti la inceputul lui martie in Anglia cu un agent neurotoxic, erau amandoi supravegheati - de cel putin cinci ani - de catre serviciile ruse de informatii, a acuzat vineri consilierul britanic in domeniul securitatii nationale Mark Sedwill, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )