Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ploaia inghetata ameninta Romania: Ce greseli pot face soferii pe freezing rain

B1 B1,
Ploaia inghetata ameninta Romania: Ce greseli pot face soferii pe freezing rain

Am scapat de ninsori si viscol, insa in zilele viitoare ne va da de furca temuta ploaie inghetata, un fenomen extrem de rar, care va afecta mare parte din tara. Fie ca este vorba despre polei sau. continuă pe B1

Ploaia inghetata loveste Romania. Unde se anunta ninsori si cat tine vremea rea

Ploaia inghetata cuprinde toata Romania. Valul de ger si de precipitatii ne vor da batai de cap si in urmatoarele zile. Avertizarea meteo de precipitatii mixte si polei, ninsori moderate si intensificari ale vantului este in vigoare pana duminica dimineata, la ora 10.

Cum sunt afectati soferii de ploaia inghetata - VIDEO

Fenomenul ploaia inghetata apare de obicei atunci cand un front atmosferic de aer cald se suprapune peste unul rece, aflat sub temperatura de inghet. Un pericol este pentru soferi, pentru ca soselele.

Ploaia inghetata se abate asupra Romaniei. Cat de periculos este fenomenul

Ploaia inghetata se abate asupra Romaniei. Acesta este un fenomen meteo periculos, care urmeazasa transforme mai multe orase din tara in veritabile pationoare. Fenomenul de ploaie.

Fenomenul de PLOAIE iNGHETATA loveste ROMANIA! Vezi aici CELE MAI AFECTATE judete (VIDEO)

Mare atentie! Am scapat de ninsori si viscol, insa acum ne va de furca temuta ploaie inghetata. Un fenomen extrem de rar, care va afecta mare parte din tara, informeaza B1 TV. in Capitala, dar si in alte.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )