Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Hotnews Hotnews,
 Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice. continuă pe Hotnews

Alerta meteo: Canicula, ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Cea mai mare suparare a lui Liviu Dragnea din inchisoare: Tot mai putina lume crede ca sunt nevinovat

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a dezvaluit in ultima pare a interviului sau pentru Realitatea Plus care este cea mai mare suparare a sa de cand a fost incarcerat. Cea mai mare suparare a mea nu este generata de lipsa de libertate cat de faptul ca sunt nevinovat si cred ca din ce in ce mai putina lume mai crede altceva, a explicat acesta.

Se strica vremea in judetul Hunedoara. Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Se strica din nou vremea in judetul Hunedoara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de vreme severa imediata, pentru regiunea de vest a tarii. Sunt anuntate vijelii, ploi torentiale si grindina.

Prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru Capitala si jumatate dintre judetele tarii in vestul tarii, vor fi ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru sudul si estul tarii, unde joi si vineri temperaturile vor atinge 37 de grade. De asemenea, mai multe judete din vestul tarii sunt vizate de atentionari de ploi torentiale si vijelii.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Peste 16 miliarde lei cheltuiti pe investitii in 2020, cea mai mare suma in ultimii 10 ani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca s-au facut investitii masive in timpul starii de urgenta si starii de alerta generate de epidemia de coronaviorus. Potrivit acestuia, de la inceputul anului.

Italia: Cea mai mare captura de amfetamine facuta vreodata

In urma unei capturi record in Italia de 14 tone de amfetamine, seful operatiunii, colonelul Domenico Napolitano, a declarat joi pentru AFP ca uriasa cantitae de droguri a plecat din portul Latakia din Siria, dar ca locul de productie si identitatea producatorului de droguri sunt inca necunoscute. Italia: Politia anti-mafie a destructurat o vasta retea de droguri intre Albania si Italia .

Canicula, dar si ploile se mentin pana luni in mare parte din tara Noi avertizari ale meteorologilor

Meteorologii anunta canicula, disconfort termic, dar si ploi si vijelii pana luni, fiind emise noi avertizari cod galben si cod portocaliu.

ANM: Iulie, cea mai calduroasa luna a anului

Luna iulie este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare fata de iunie, in timp ce gradul de instabilitate este mai redus in majoritatea zonelor tarii, conform caracterizarii climatice a acestei luni, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Insula din Pacificul de Sud considerata cea mai mica republica din lume. Nici macar nu are o capitala

O tara insulara, cu doar 9. 000 de locuitori, din teritoriul micronezian al Pacificului de Sud, este cea mai mica republica independenta. A fost un mare exportator de fosfati pana rezervele au fost epuizate, apoi a devenit un paradis fiscal.

CHIAR SI DUPA CONTESTATII: Promovabilitatea la Bac ramane cea mai mica din ultimii 6 ani

Rata de promovare la Bacalaureat 2020, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. Este o crestere fata de 62,9%, cat era inainte de contestatii, dar ramane cea mai mica din ultimii sase ani, anunta Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )