Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploiesti: Autobuzele de transport n comun au avut nevoie de reparatii, desi nu sunt n circulatie

Hotnews Hotnews,
 Ploiesti: Autobuzele de transport n comun au avut nevoie de reparatii, desi nu sunt n circulatie

Zece autobuze abia cumparate de Consiliul Local Ploiesti au nevoie de reparatii, desi inca nu au fost puse in circulatie, dupa ce, in urma ploilor, muncitorii societatii de transport public au gasit picaturi in interior, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

FOTO Bilant final: 110 persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor la sfintirea Catedralei Neamului. 10 persoane au fost duse la spital

110 persoane au avut nevoie de ingriiri medicale iar 10 dintre acestea au fost transportate la spital. Acesta este bilantul final al slujbei de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului de duminica, dupa cum informeaza Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Sfintirea Catedralei Mntuirii Neamului - 110 participanti la ceremonii au avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce li s-a facut rau n multime

110 participanti la ceremoniile de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului au avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale, iar zece dintre ei au ajuns la spital, dupa ce li s-a facut rau in multime. Conform estimarilor Patriarhiei, aproximativ 50. 000 de oameni au luat parte la evenimentele de duminica.

Incidente la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Zeci de oameni au avut nevoie de ingrijirile medicilor

Aproximativ treizeci de persoane care participa, duminica, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului au avut nevoie de ingrijirile medicilor, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii.

Situatie SOCANTA in Vaslui: Politistii au avut nevoie de mandat pentru a duce la morga un CADAVRU

O femeie de 80 de ani a fost descoperita moarta in propria ei casa din Vaslui de catre politisti. Acestia au avut nevoie de un mandat de perchezitie pentru a putea patrunde in locuinta, fiindca fiica.

Pelerinaj la Catedrala Mantuirii Neamului: Peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale(FOTO)

A doua zi de pelerinaj la Catedrala Mantuirii Neamului, dupa slujba istorica de sfintire care a avut loc duminica. Sute de oameni stau in continuare la coada in frig pentru a ajunge la altar. Iar unii dintre.

A dormit cu cadavrul mamei in casa mai multe saptamani. Politistii au avut nevoie de mandat de perchezitie pentru a intra in locuinta

Descoperire macabra intr-un sat din Vaslui, unde a fost nevoie de un mandat de perchezitie si interventia mascatilor pentru a scoate din casa cadavrul unei femei. Fiica defunctei a dormit cu cadavrul mamei in casa timp de mai multe saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )