Libnet.ro
UNICEF

01:05

PLUS cere un audit extern de cercetare si management financiar pentru proiectul laserului de la Magurele

Hotnews Hotnews,
 PLUS cere un audit extern de cercetare si management financiar pentru proiectul laserului de la Magurele

Dragos Pislaru, europarlamentar Renew Europe si Stefan Palarie, coordonator Grup de Lucru Politici Publice in Educatie, solicita de urgenta un audit extern de cercetare si management financiar pentru proiectul laserului de la Magurele ca urmare a dezvaluirilor facute de tot mai multi cercetatori si de presa despre situatia grava de la Institut. Laserul de la Magurele, trei dezamagiri. Prima dezamagire: laserul nu vindeca cancerul, nu poate trata deseurile radioactive si nu a existat pana acum vreun puls de 10 PWVesti de pe frontul de la Magurele. Seful Departamentului de Fizica Nucleara a fost concediat pentru ca ar fi denigrat conducerea . continuă pe Hotnews

USR-PLUS cere consultari cu Iohannis si cu partidele: Fara masuri suplimentare de protectie, alegerile trebuie amanate

Reprezentantii USR-PLUS cer consultari cu presedintele Klaus Iohannis si cu reprezentantii partidelor politice pentru a decide daca alegerile locale pot fi organizate in 27 septembrie, ei spunand ca, fara masuri suplimentare de protectie sanitara, scurtinul trebuie amanat.

Alianta USR PLUS cere amanarea alegerilor locale

Alianta USR PLUS a transmis azi un apel pentru organizarea unor consultari intre presedintele Klaus Iohannis si partidele participante la alegerile locale, subliniind ca in actualul context epidemiologic organizarea scrutinului pe 27 septembrie prezinta un risc major pentru populatie, membrii birourilor electorale, membrii partidelor si voluntarilor si, daca nu se iau masuri de protectie sanitara adecvate, trebuie amanate, potrivit G4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )