Libnet.ro
UNICEF

18:30

PMB anunta schimbarea din functie a managerului Teatrului Odeon. Replica actritei Dorina Lazar (FOTO)

B1 B1,
PMB anunta schimbarea din functie a managerului Teatrului Odeon. Replica actritei Dorina Lazar (FOTO)

Actrita Dorina Lazar a fost demisa din functia de manager la Teatrul Odeon. Primaria Capitalei a anuntat ca, incepand de miercuri, contractul acesteia a incetat, in locul sau fiind. continuă pe B1

Nereguli la Teatrul Odeon: PMB anunta schimbarea din functia de manager a actritei Dorina Lazar (FOTO)

Actrita Dorina Lazar a fost demisa din functia de manager la Teatrul Odeon. Primaria Capitalei a anuntat ca, incepand de miercuri, contractul acesteia a incetat, in locul sau fiind.

Premierul o va rechema din functie pe Alina Dociu, consulul Romaniei la Lisabona

ACTUALIZARE 18:23 Tudose: Am cerut revocarea consulului de la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani Premierul Mihai Tudose anunta, pe pagina sa de Facebook, ca a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala Portugaliei, precizand ca spera ca situatia acestora sa fie rezolvata in cel mai scurt timp posibil. *ACTUALIZARE 18:09 ANAT acorda asistenta juridica pasagerilor zborurilor anulate de TAP Portugal .

Premierul o va rechema din functie pe Alina Dociu, consulul Romaniei la Lisabona

Premierul Mihai Tudose o va rechema pe Alina-Oana Dociu din postul de consul la Lisabona, in urma gestionarii situatiei unui grup de turisti romani blocati in Portugalia, dupa anularea curselor aeriene ale TAP Portugal, au declarat surse oficiale.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )