Libnet.ro
UNICEF

09:15

PMB: Primele 20 de autobuze noi au ajuns in Capitala

Antena3 Antena3,
PMB: Primele 20 de autobuze noi au ajuns in Capitala

Primele 20 de autobuze noi, din cele 400 recent achizitionate in baza contractului cu asocierea Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, au ajuns la Bucuresti si vor fi receptionate in perioada 31 octombrie - 2. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei au ajuns n Bucuresti

Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei de la asocierea OtokarOtomotiv ve Savunma Sanayi au ajuns in Bucuresti, la autobaza Titan. Autobuzele trebuie receptionate, inmatriculate si inregistrate, urmand ca dupa finalizarea procedurilor, pana la jumatatea lunii noiembrie sa iasa progresiv, in trafic.

Firea iti arata noile autobuze pentru Bucuresti. Cum arata noutatile STB

Gabriela Firea, primarul Bucuresti, a prezentat pe Facebook noile autobuze care vor circula prin Capitala. Acestea au fost cumparate din Turcia. Firea a spus ca primele autobuze noi, ultramoderne, au ajuns in Bucuresti. in scurt timp vor fi receptionate, inmatriculate si introduse pe traseele din Capitala. Primele 20 autobuze noi, Euro 6, achizitionate conform contractului [] .

Ciolos: Avem nevoie de oameni noi in politica din Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca este nevoie de oameni noi in politica din Romania si in cea europeana, precizand ca in Parlamentul European trebuie sa fie trimisi politicieni romani maturi, cu experienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )