Libnet.ro
UNICEF

20:15

PMB: Vouchere de 2 milioane de euro pentru peste 3.000 de viitoare mamici acordate in doar o luna

B1 B1,
PMB: Vouchere de 2 milioane de euro pentru peste 3.000 de viitoare mamici acordate in doar o luna

In prima luna de la debutul programului Voucher Materna Bucuresti, au fost acordate de Primaria Capitalei vouchere in valoare de aproape 2 milioane de euro pentru peste 3. 000 de femei insarcinate din. continuă pe B1

Primaria Capitalei a acordat 2 milioane de euro pentru peste 3.000 de viitoare mamici. Cum pot fi accesati banii

Vouchere in valoare de aproape 2 milioane de euro pentru peste 3. 000 de femei insarcinate din Bucuresti au fost acordate de Primaria Capitalei in prima luna de la debutul programului Voucher Materna Bucuresti.

DOCUMENT Fonduri europene de 5,7 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor afectate de poluare

Zonele din Romania afectate de poluarea istorica vor putea fi decontamnate prin proiecte europene finantate din fonduri nerambursabile in valoare de 5,7 milioane de euro, bani asigurati in acea mai mare parte din Politica de coeziune a Uniunii Europene, printr-un apel lansat luni de Ministerul Fondurilor Europene.

EximBank - cifra de afaceri de 162 milioane euro din factoring, in 2017

Traian Halalai, EximBank: in 2017, cifra de afaceri inregistrata pe segmentul de factoring a fost cu 47% peste cea din 2016 si de patru ori mai mare fata de 2015 EximBank a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 162 de milioane de euro din operatiuni de factoring, marcand al treilea an consecutiv de crestere accelerata, arata un comunicat al institutiei.

Ministrul Culturii: Este in curs de avizare un fond de investitii, de un miliard de euro, pentru patrimoniu

Ministrul Culturii, George Ivascu, a anuntat, sambata, la Potlogi, ca este in circuitul de avizare un fond de investitii pentru patrimoniu, in valoare de un miliard de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )