Libnet.ro
UNICEF

06:45

PMP cere demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM: Nimeni nu e mai presus de lege

Adevărul Adevărul,
PMP cere demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM: Nimeni nu e mai presus de lege

PMP solicita presedintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu, in calitatea acestuia de lider politic, pe de-o parte, si de presedinte al Camerei Deputatilor, pe de alta parte, ca trebuie sa respecte legile Romaniei, in litera si spiritul lor, indiferent daca interesele de grup ii dicteaza altfel. Astfel, reprezentantii PMP cer demisia lui Sorin Grideanu de la sefia Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). continuă pe Adevărul

PMP cere demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM, dupa ce fostul premier s-a reinscris in PSD

Partidul Miscarea Populara PMP) solicita demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM, dupa ce acesta s-a reinscris in PSD. Liderii PMP ii solicita, totodata, lui Marcel Ciolacu sa respecte legea si ii ramintesc.

PMP cere demisia lui Sorin Grindeanu de la ANCOM

PMP solicita presedintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu, in calitatea acestuia de lider politic, pe de-o parte, si de presedinte al Camerei Deputatilor, pe de alta parte, ca trebuie sa respecte legile Romaniei, in litera si spiritul lor, indiferent daca interesele de grup ii dicteaza altfel. Astfel, reprezentantii PMP cer demisia lui Sorin Grideanu de la sefia Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), conform news. ro.

Sorin Grindeanu renunta la functia de la ANCOM si revine in politica. Sunt in echipa lui Marcel Ciolacu, sunt membru al PSD. Dragostea mea a fost fata de partidul care mi-a oferit foarte multe

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a anuntat ca va renunta in curand la functia detinuta la ANCOM desi mandatul sau este pana in 2023), pentru a se intoarce in politica, fiind membru.

Sorin Grindeanu: Sunt membru PSD. O sa mai ocup functia de la ANCOM o perioada scurta de timp

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat ca este membru PSD si ca o perioada scurta de timp va mai ocupa functia de presedinte al ANCOM, o functie apolitica.

Firea: Duminica depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD, unde va fi si Sorin Grindeanu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca duminica vor fi depuse candidaturile social-democratilor pentru Primaria Bucuresti, primariile de sector si Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi facute declaratii, iar acolo va fi prezent si fostul premier Sorin Grindeanu, recent reintors in PSD.

Un tanar actor cere demisia directoarei Casei de Cultura din Zalau: Nu este stapana pe aceasta institutie publica

Un tanar ce organizeaza festivaluri independente de teatru cere demisia directoarei Casei de Cultura, acuzand-o ca refuza sa ii sprijine proiectele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )