Libnet.ro
UNICEF

17:00

PMR: Industria constructiilor din Romania, tinuta in viata doar de infrastructura in ultimii patru ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PMR: Industria constructiilor din Romania, tinuta in viata doar de infrastructura in ultimii patru ani

Industria constructiilor din Romania a suferit in cursul anului trecut un declin de 0,2%, ultimii patru ani fiind dominati de lucrarile civile precum cele de infrastructura si transporturi. continuă pe Wall-Street Ro

Romaton: Circa 40% din valoarea unitatilor 3 si 4 de la Cernavoda intra in industria nucleara din Romania

Asociatia Romatom estimeaza ca potentiala participare a industriei nucleare romanesti la realizarea proiectului unitatilor 3 si 4 Cernavoda, poate fi evaluata la circa 40-50% din valoarea totala a proiectului.

TAXA noua in spitalele din Romania: Coplata va fi EXTINSA si la consultatii.

O noua taxa va fi introdusa in spitalele din Romania. Mai exact, coplata va fi extinsa si la consultatii. Pacientii care vor sa fie tratati sau consultati de un anumit medic trebuie sa plateasca in plus, potrivit unui proiect pilot intocmit de Ministerul Sanatatii, transmite Realitatea TV. Citeste si Ministerul Sanatatii: Un singur CONT este BLOCAT Taxarea pacientilor din spitalele de stat ca la privat este solutia ministerului ca sa poata mari salariile personalului medical. Noua taxa ar .

O actrita celebra a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata din Romania.

Actrita Michelle Rodriguez a adoptat o pisica abandonata din Romania, pe care a introdus-o ilegal in Statele Unite, potrivit dezvaluirilor facute de artista americana intr-un material video postat pe site-ul msn. com, citat de Mediafax. In acest material video, Michelle Rodriguez spune ca a gasit pisica perfecta atunci cand turna un film in Romania. Ea spune ca a simtit imediat ca doreste sa ii ofere un nou camin acelei pisicute abandonate pe strada. Actrita spune ca, desi pisica era foarte .

Comisia Europeana: 58 de plangeri din Romania la Avocatul Poporului European, in 2012.

Avocatul Poporului Ombudsman) European a primit, anul trecut, 58 de plangeri din Romania dintr-un total de 2. 442 inregistrate, potrivit unui raport de activitate pe 2012, dat publicitatii luni si citat de Mediafax. Institutia a primit, anul trecut, 2. 442 de plangeri, fata de 2. 510 in 2011, si a pornit 456 de investigatii, fata de 396 in 2011, se precizeaza intr-un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. In 2012, cele mai multe plangeri la Avocatul Poporului Ombudsman) .

Studiu EY: Peste jumatate dintre proiectele de responsabilitate sociala corporativa din Romania nu depasesc ca valoare medie 10.000 EUR

Mai mult de jumatate dintre proiectele de responsabilitate sociala corporativa din Romania nu depasesc ca valoare medie 10. 000 EUR, una din doua companii au acelasi buget pentru proiecte sociale in 2013 ca cel din 2012, iar cele mai multe companii private se orienteaza spre proiecte de educatie si sanatate se arata in studiul Tendinte si realitati CSR in Romania, realizat de CSRMedia. ro si Ernst Young Romania. Descarca si citeste din atasament studiul Tendinte si realitati CSR in Romania.

Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cateva locuri fabuloase din Romania, care au ajuns in clasamentul celor mai frumoase zone din lume. Iata care sunt acestea:.

HotNews.ro - primul publisher din Romania care introduce formatul video de publicitate inRead

HotNews. ro este primul publisher din Romania care a implementat si ofera inovativul format de publicitate inRead. Reclamele video inRead pot fi rulate la calitate HD in interiorul continutului editorial, iar dupa vizionarea completa a reclamei, video player-ul dispare definitiv. Este un format neintruziv si conceput indeosebi pentru campaniile de brand, care urmaresc cresterea notorietatii si vizibilitatea marcilor.

Actrita Michelle Rodriguez a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata in timpul filmarilor din Romania

Actrita americana Michelle Rodriguez a adoptat o pisica abandonata din Romania, in timpul unor filmari, pe care a introdus-o apoi ilegat in Statele Unite. Michelle Rodriguez a declarat in cadrul unui interviu.

Sute de mii de copii din Romania nu au acte de identitate

Sute de mii de copii din Romania sunt copii nevazuti. Sunt copii care nu au niciun fel de act de identitate, certificat de nastere sau buletin. Si ca atare nu exista, nu pot fi vaccinati, nu pot fi asistati medical decat in cazuri de urgenta, nu pot.

Daimler va investi peste 300 de milioane de euro in filiala sa din Romania

Daimler va investi peste 300 de milioane de euro in filiala sa din Romania, Star Transmission, pentru a servi segmentul de varf al cererii in cutii de viteze si componente ale sistemelor de transmisie ale Mercedes, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )