Libnet.ro
UNICEF

05:00

PNL va ataca la CCR Codul administrativ

România Liberă România Liberă,
PNL va ataca la CCR Codul administrativ

PNL va ataca la Curtea Constitutionala Codul administrativ, pe care il considera neconstitutional, p. continuă pe România Liberă

PNL va ataca la CCR Codul administrativ

PNL va ataca la Curtea Constitutionala Codul administrativ, pe care il considera neconstitutional, pentru ca nu putea fi adoptat prin ordonanta de urgenta, dar si pentru prevederea care a permis adoptarea, prin majoritate simpla, a celor 20 de hotarari privind infiintarea companiilor municipale din Bucuresti, a anuntat, marti, presedintele PNL Sector 5, Cristian Bacanu.

PNL va ataca Codul Administrativ la Curtea Constitutionala (VIDEO)

PNL va ataca la Curtea Constitutionala Codul administrativ, anuntaCristian Bacanu, presedintele PNL Sector 5. Liberalii considera Codul administrativneconstitutional, pentru ca nu putea fi adoptat.

Curtea Constitutionala, pusa la punct de Curtea Suprema. Cum a vrut CCR sa se judece singura

Curtea Constitutionala a Romaniei a incercat fara succes sa se sesizeze intr-un proces pierdut la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce a incercat sa elimine de la publicarea in Monitorul Oficial opiniile recurente. Judecatorii Curtii Supreme au respins cererea de sesizare a CCR pe motiv ca s-ar incalca principiul ca nimeni nu poate fi judecator in propria cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )