Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman: Solicitam tuturor partidelor sa ne sustina (VIDEO)

B1 B1,
PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman: Solicitam tuturor partidelor sa ne sustina (VIDEO)

PNL a cerut dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat tuturor partidelor sa sustina. continuă pe B1

VIDEO PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a eliminarii pensiilor speciale

Liderul Grupului PNL de la Camera Deputatilor, Florin Roman, a solicitat marti dezbaterea in regim d.

PMP cere adoptarea in regim de urgenta a legilor privind eliminarea pensiilor speciale si reducerea numarului de parlamentari la 300

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si.

PMP cere dezbaterea legii privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si primarilor

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si primari, a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina de Facebook.

Florin Roman (PNL): Dupa alegeri, vom elimina pensiile speciale pentru toate categoriile. Noi chiar vrem sa rezolvam problema, nu ca altii. USR putea sa procedeze la fel ca noi si i-am fi sustinut (VIDEO)

PNL a solicitat votarea in plen chiar marti, in regim de urgenta, a initiativei sale privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman, liderul deputatilor liberali, a declarat ca daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )