Libnet.ro
UNICEF

21:00

PNL o cheama la raport pe Dancila: Baga economia Romaniei in faliment

Adevărul Adevărul,
PNL o cheama la raport pe Dancila: Baga economia Romaniei in faliment

Partidul National Liberal vrea sa o invite pe Viorica Dancila la o dezbatere privind OUG 114, ordonanta lacomiei. in acest sens, liberalii au facut o cerere la conducerea Camerei Deputatilor, pentru saptamana 4 - 8 martie. continuă pe Adevărul

PNL o cheama pe Dancila sa dea explicatii in Parlament. OUG 114 baga economia Romaniei in faliment. Toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici (VIDEO)

PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, pentru a da explicatii despre controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018,.

Liberalii o cheama pe Viorica Dancila n Parlament sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei, care baga Romnia n faliment

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat marti ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, la inceputul lunii martie, pe tema Ordonantei lacomiei, care baga Romania in faliment. Ea a spus ca cea mai simpla solutie ar fi ca Guvernul sa dea o Ordonanta de Urgenta care sa anuleze OUG 114.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )