Libnet.ro
UNICEF

12:15

PNL: Ciolos se derobeaza de responsabilitate. Prioritatea PNL e modificarea legii alegerilor

Hotnews Hotnews,
 PNL: Ciolos se derobeaza de responsabilitate. Prioritatea PNL e modificarea legii alegerilor

Premierul Dacian Ciolos se derobeaza de responsabilitatea asumarii reintroducerii votului in doua tururi pentru alegerea primarilor, spune PNL prin vocea purtatorului de cuvant Ionut Stroe, care afirma ca prioritatea PNL in acest moment este promovarea in regim de urgenta a acestui proiect de lege. continuă pe Hotnews

Liberalii vor discuta cu premierul Ciolos modificarea legii alegerilor locale

Copresedintele PNL Vasile Blaga, secretarul general al partidului, Ilie Bolojan, si prim-vicepresedintii liberali Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Gheorghe Flutur formeaza delegatia liberala care va merge, luni, la discutiile cu premierul Dacian Ciolos pe marginea modificarii legii alegerilor locale.

Dacian Ciolos discuta luni cu liderii partidelor parlamentare despre modificarea legii alegerilor locale

Premierul Dacian Ciolos va avea luni intalniri succesive cu liderii partidelor parlamentare pentru a discuta despre modificariea legii alegerilor locale, au declarat surse oficiale citate de Agerpres. Discutiile vor avea loc incepand de luni dimineata, la Vila Lac. Premierul Ciolos va avea luni dupa-amiaza si intalnirea saptamanala de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, au mai precizat sursele citate.

Premierul Ciolos: decizia modificarii legii alegerilor locale ramane la Parlament. Constat ca nici partidele nu stiu ce vor

Decizia modificarii legii alegerilor locale ramane la Parlament - a declarat premierul Dacian Ciolos luni seara, intr-o declaratie de presa la Palatul Victoria, dupa consultarile care au avut loc cu liderii partidelor parlamentare si cu presedintele Klaus Iohannis pe tema modificarii legii alegerilor locale.

Partidul lui Mircea Geoana, la consultari cu premierul Ciolos pe tema modificarii legii alegerilor locale

O delegatie condusa de presedintele PSRO, Mircea Geoana, se va intalni, luni, cu premierul Dacian Ciolos in cadrul consultarilor pe tema modificarii legii alegerilor locale, au declarat pentru Agerpres oficiali ai formatiunii politice. intrevederea va avea loc la ora 13,45, la Vila Lac.

Ciolos discuta luni cu liderii partidelor pe tema modificarii legii alegerilor locale

Premierul Dacian Ciolos va avea luni intalniri succesive cu liderii partidelor parlamentare pentru a discuta pe tema modificarii legii alegerilor locale, au precizat surse oficiale pentru Agerpres.

Consultari Ciolos-partide, pe tema alegerii primarilor. PNL vrea OUG. Dragnea: Nu cu doua luni inainte de alegeri. Solutia lui Basescu

Premierul Dacian Ciolos discuta, luni, la Vila Lac, cu liderii partidelor parlamentare, despre modificarea legii alegerilor locale.

UPDATE: Consultari Ciolos-partide, pe tema alegerii primarilor. PNL vrea OUG. Dragnea: Nu cu doua luni inainte de alegeri

Premierul Dacian Ciolos discuta, luni, la Vila Lac, cu liderii partidelor parlamentare, despre modificarea legii alegerilor locale.

Consultari Ciolos-partide, pe tema alegerii primarilor. Concluzia premierului: Decizia ramane la Parlament

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, la Vila Lac, cu liderii partidelor parlamentare, despre modificarea legii alegerilor locale. Premierul a ajuns la concluia ca nici partidele nu stiu ce vor, iar decizia va ramane la Parlament.

Primarul din Chisinau, prezent la Vila Lac, unde aveau loc discutiile dintre Ciolos si partide

Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, a fost prezent, luni, la Vila Lac 1, in timpul discutiilor dintre premierul Dacian Ciolos si partidele politice privind modificarea legii alegerilor locale, el refuzand sa dea detalii jurnalistilor in legatura cu prezenta sa la eveniment, transmite Mediafax.

UPDATE: Consultari Ciolos-partide, pe tema alegerii primarilor. Reprezentantii UNPR au ajuns la Vila Lac

Premierul Dacian Ciolos discuta, luni, la Vila Lac, cu liderii partidelor parlamentare, despre modificarea legii alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )