Libnet.ro
UNICEF

12:45

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

Adevărul Adevărul,
PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, cu 43 in plus fata de numarul de semnaturi care trebuia strans. Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni calendarul dezbaterii motiunii. continuă pe Adevărul

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Motiunea se voteaza pe 29 septembrie

13- Motiunea de cenzura depusa de PNL se voteaza pe 29 septembrie. 41 - Liberalii au depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe.

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Credeti ca va trece?

Liberalii au depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, iar Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni.

Motiunea de cenzura impotriva lui Victor Ponta. Riscuri si avantaje. Cine face jocurile

Liberalii au depus, luni, motiunea de cenzura impotriva Guvernului intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, avand ca pretext trimiterea in judecata a premierului. Este o manevra politica destul de riscanta, cu avantaje si dezavantaje. Ele merita analizate pe rand. Pe termen scurt, depunerea motiunii pare o eroare de strategie. Pe termen lung, gestul aduce beneficii politice daca se indeplinesc o serie de conditii care azi par greu de atins. Ce castiga si ce pierde PNL, in termeni pragmatici, din aceasta noua motiune?.

Liberalii au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Cand va fi votata

Asa cum au anuntat de la finalul saptamanii trecute, liberalii urmeaza sa depuna luni textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Motiunea are titlul Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!.

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta

ACTUALIZARE 16:40 Oprea: Pozitia UNPR este neschimbata, sustinem coalitia si Guvernul din care facem parte Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, azi, la plecarea de la sedinta coalitiei care a avut loc la Parlament, ca formatiunea pe care o conduce sustine in continuare guvernul si nu va vota motiunea de cenzura a PNL, potrivit surselor din presa. *ACTUALIZARE 13:00 Ponta: Bineinteles ca UNPR ne va sustine.

Ce scrie in motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta

Asa cum au anuntat de la finalul saptamanii trecute, liberalii urmeaza sa depuna luni textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Motiunea are titlul Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )